reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej Kobitki
U nas poranek z pobudka o 6.00 bo mama szla do pracy i nam drzemke przerwala:-Dwczoraj w pracy caly dzien to dzis musialem nadrobic coby nadazyc za Wami:-)Teraz dopadlem sie do neta na chwile bo Zosia tak lobuzuje, ze szkoda gadac, a z domu nie moge sie ruszyc bo mama puzle piankowe i laptopa zamowila czekamy na kuriera. Wow Zosia sie polozyla ja patrze a ona spi:szok:
Witamy nowa forumowiczke i czekamy na cos wiecej o sobie:tak:
Madzia ja to bymm tych rodzicow najpierw potorturowal a pozniej strzal kontrolny w tyl glowy zeby tlenu nie zabierali porzadnym ludziom:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
ale mnie mój m wnerwia gggrrrrrr juz jak wróci z pracy to sobie z nim porozmawiam ojjjjjj porozmawiam :angry::angry::angry::angry:
tak mnie naszło po dłuższych przemyśleniach :tak::tak::tak:
biedni jesteście faceci hihihihihihi
bo ni stąd ni zowąd wam się oberwie :-)
mój m bedzie oczywiście wielce zdziwiony że wyszedl do pracy rano i było ok a jak wróci to już nie będzie :-):-):-) :angry::angry::angry::angry:
ale co se ulże to ulże :-p:-p:-p

Arco dobry interes !!!!!!

Anik nieladnie tak znecac sie nad biednym facetem wroci taki z pracy, a tu:angry::angry::angry: rozumiesz solidarnosc plemnikow musi byc:-)znecaniu sie kobiet nad facetami mowie NIE!!!:dry:

reklama
Anik nieladnie tak znecac sie nad biednym facetem wroci taki z pracy, a tu:angry::angry::angry: rozumiesz solidarnosc plemnikow musi byc:-)znecaniu sie kobiet nad facetami mowie NIE!!!:dry:
Was to trzeba:angry::angry::angry::angry::angry::angry: i do pionu ustawiać aby Wam się w głowie nie poprzewracało, tak profilaktycznie a jak Anik ma jeszcze powód to tym bardziej :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: :tak:;-)
Ps i z jakimi plemnikami chcesz się tutaj solidaryzować ?? ;-)

Do góry