reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

aniaf :-) jak Ty cały czas chodzisz na refundowane wizyty to chyba bedzie dla was termin a ja chodzilam całe lata prywatnie i musiałam sie wbić na te refundowane... to inne zasady troche sa... ja do Allergovity dzwonilam w maju czy w czerwcu tego roku to juz nie przyjmowali nowych pacjentów na 2010 rok :-(

reklama
witam kobitki....i nie tylko
Arogo- a co ze stepem?Ja na 100 % ide!!! Madzia? A ty?Ja basen lubie, ale nie lubie suszenia itp w zimie....więc odpada...

daggy, a kiedy na ten step idziesz??? w sumie moge raz na step, a raz na basen:-p

rubi no to nieźle:szok:, ja na szczęście nie potrzebuje na razie alergologa;-)

Ostatnia edycja:
Rubi poprawka...
ja chodziłam prywatnie i teraz też chciałam się wbić na refundowane, to dzwoniłam 3 listopada i dostałam termin na 24 styczeń i jak dr Żurek wyznaczy nam kolejną wizytę to już na NFZ bede wpisywana na kwiecień pomiędzy pacjentami... tak mi powiedziano, bo właśnie dzwoniłam

aniaf :-) bo Ty pamietalas zeby dzwonic :-) a ja codziennie sobie przypominalam wieczorem a jak juz pamietalam to nikt nie odbieral albo zajete bylo...

reklama
Matko ale sie za odchudzanie biorą :)

Nie wiem co to jest, jakies pasy w Szarej Willi, ponoc mega dupskiem i udami trzęsą 5zł kosztowały, a efekty ponoc piorunujace. Od kilku lasek słyszałam.Moze to Was zainteresuje :)

Ja tam chce tylko na basenik :) Ja palme na mózgu robie, czepek na łepetyne i mam włosy suche :D Tylko ze ja zabka tylko pływac umiem :p a na plecach na basenie nie pływam ze względu własnie na włosy :D Moje u fryzjera na dwie suszary susza jedyne 40min, ma się afro :p

Do góry