reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
a mozesz mi napisac czy w tej optimie robia usg czy trzeba sie wybierac zupelnie w inne miejsce, moj dotychczasowy lekarz posiada te wszystkie sprzety, powiem szczerze duza wygoda :D:D bo nie trzeba jezdzic na usg czy jakies badania a pozniej z wynikiem znow do lekarza i czy lekarz przyjmuje na dana godzine czy trzeba sie wyczekac w kolejce

Arcobaleno masz racje zdarzaja mu sie złe dni i wtedy do najmilszych nie należy :) ale to tylko człowiek. Myśle ze każdemu lekarzowi zdarzają sie gorsze i lepsze dni :)

Jaga Fim ma w gabinecie USG i KTG wiec wszystko robi u siebie. Nie wiem jak jest z kolejkami bo ja chodziłam do niego do błękitnej wstęgi do prywatnego gabinetu. W Optimie byłam u niego na teście niestresowym przed samym porodek- ma bardzo ładny dobrze wyposażony gabinet.

Ewuniaf zgadzam się z Tobą że to tylko człowiek ale według mnie kobieta w ciąży zasługuje na specjalne traktowanie i nie powinna chłonąc negatywnych emocji lekarza :-)

bry

dziewczyny - dostalam informacje ze dzis w poludnie zalamie sie pogoda na Opolszczyznie - ma intensywnie padac - przewiduja ze stany na Odrze i Malej Panwi przekrocza stany alarmowe (chyba przesadzaja...susza teraz jest a przez noc az tyle chyba nie napada...)

zasadniczo - jak nie musicie to po poludniu nie wychodzcie z domkow i jak sie da to pochowajcie auta do garazu ;-)

Rubi no to sie pogoda załamała...... leje i leje... a my garażu nie mamy i nasze auta mokną
...
Kamea masz troche racji że ciężarnej należy sie specjalne traktowanie:tak:

nasz Michał juz bez cewnika i dopiero teraz widać ze go boli :( ma problemy z siusianiem bo wtedy bardzo go piecze. Siusior jest cały spuchniety i zasiniony ale nie wygląda tak zle jak myslałam ze bedzie wyglądał. Mam nadzieje ze wkrótce bedzie lepiej:tak:

co do pogody zgadzam sie jest okropna!, niestety u nas tez brak garazu i autko stoi i moknie co gorsza pod drzewem :(... zastanawiam sie po co ja go wczoraj mylam :D:D . ewuniaf mam nadzieje ze twoj Michałek szybko wroci do zdrowka!

Dzieki Jaga. Mój Michał to dzielny chłopak!!!! usuwaliśmy cewnik a on nawet nie pisnął- spodziewałam sie histerii i płaczu i wyrywania sie a on leżał spokojniutko i nawet nie miałknął. Jestem dumna :)

A my 5 lipca mamy wizytę u dr żurek. Czy ktoś nam może powiedzieć czy ona już na pierwszej wizycie robi jakieś testy??? I jakie są u niej ceny????

reklama
Do góry