reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

rubi no to nie zazdroszczę - wychowanie dziecka to trudne zadanie - niedługo zacznę to odczuwać na własnej skórze ;-). No ale w koncu dzieci rosną i z każdym dniem rozumieją coraz więcej, a od nas zależy, co z tą nowo nabytą wiedzą zrobią - konsekwentność wydaje mi się tu kluczem do sukcesu, ale to już pewnie wiesz ;-) (inaczej nie miałabyś przesypianych nocy). Pewnie przyda Ci się po prostu trochę zwyczajnego odpoczynku - może w święta uda Ci się trochę odetchnąć i podładować akumulatory, albo może jakiś wieczór tylko dla siebie?

reklama
Witam się poniedziałkowo :-)
Rubi- postawa samą choinkę bez bombek :-), to może Monia jej nie rozniesie, ale bez obaw- jeszcze rok Ci został :-). Mama sąsiadki 3 ich miała- wyszła z założenia, że najgorzej jest do 3 roku życia- no bo wiesz darmo żebyś codziennie w przedszkolu wysłuchiwała jak to Monia zbiła kolegę ze starszaków, lub ugryzła koleżankę przy obiedzie bo ta jej nie chciała kluseczki odstąpić:-0.
Villa- świetny jest- świeże gałązki to będzie lasowo pachnieć :-). Ja też kilka ozdób machnęłam, ale nie chce mi się z aparatu przegrać :-).
Dzisiaj zaczynamy remont sypialni - WKOŃCU!!!!Więc Villa- czuję się w Twoich klimatach :-0.

Ja mam moich klimatów juz dość - ale jak dobrze pójdzie to jutro ostatnie wielkie szlifowanie gładzi i moge powoli myśleć o porządkach - jak ja tęsknię za czystym domem...:shocked2:

Jestem, jestem!!!:-)
Sylha znam ten "remontowy" ból. My akurat robimy Kubie pokój i wszystko nam się przeciąga. M. wyliczył, że jezeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to w sobote połozy panele. Wczoraj mi zakomunikował, że nawet nie wie czy uda mu sie w sobote pomalować ściany:wściekła/y: A ja mam już dosyć tego bur.delu! Wszędzie pełno kurzu. Białej gorączki dostaje!

No to u mnie połowiczny sukces - w sensie, że ściany nadają się względnie do ludzi, więc na razie koniec z gładzeniem (reszta gdzieś po nowym roku); zaczynam dziś odkurzanie dosłownie wszystkiego, co możliwe i co wydawałoby się niemożliwe też, M będzie kończyć malowanie pierwszej części przedpokoju, a potem zagonię go do skręcania mebli w dziecięcym - po nowym roku pora zająć się w końcu wyprawką.

Kasa dawno "zaopatrzona" a i wiele rzeczy juz w domu jest, tylko trrzeba przejrzeć co i na ile się nada - więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle ;-)

Witam, witam,
No nasza sypialnia ruszyła do przodu, ale nadal na nic nie wygląda :-), ja to jakoś na razie na luzie, bo sypialnia, mały pokój i koniec remontu wewnętrznego, jedyne co mnie przy życiu trzyma to efekt końcowy- mam nadzieję do wigilii gotowy. W zeszłym roku o tej porze to kończyliśmy malować ściany w gościnnym i pamiętam jak zasuwałam do 1-2 w nocy, żeby się do świąt wprowadzić :-), teraz mam tego o połowę mniej

reklama
Do góry