reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Domyslam się,ze rubi jest zajęta (praca, dzieciaki) a napewno uzna,ze pomysl z grupą to dobra idea więc zalozylam takie cos z tym,ze nie mam bladego pojecia jak mam was tam wpuscic :p kazdej z was wyslac link do owej grupy i wy prosicie o przyjecie? jak cos to pałeczkę potem mogę Rubi przekazac, wkoncu ona jest moderatorem :-)

Ok niewiem czy tak trzeba bylo ale powysylalam na priv wam linki, jesli o kims zapomnialam to proszę pisac
Madzialena, Rubi, Agita, Kamea, Vilandra, Ewuniaf, sylha.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agita kupilam Pulmex, niezly jest, a jak pachnie. Nie poszlam wczoraj z mlodą bo w ciągu dnia bylo jakby lepiej, na noc ją posmarowalam. Budzila się 3 razy zaplakana i trochę zasmarkana więć dziś juz nie bede grzać tyłka w domu i podjadę do przychodni.

Moja sąsiadka ma 2 córy pierwszą urodziła poprzez cesarkę, 2 naturalnie i wiecie co ma brzuch jakby w ogóle w ciąży nie była!!!!Twierdzi, że od początku smarowała się specjalną oliwką i nie ma żadnych rozstępów, skóra napięta (jeszcze bardziej jak u mnie:baffled:) i tylko malutka blizna na samym dole po cesarce, mi się wydaje takie coś też ma się w genach, że jednym zostaje drugim nie.

Popieram w całej rozciągłości - ja się smarowałam od początku ciąży i i tak mam taaaakie rozstępy, że :szok: (ale niczego innego się nie spodziewałam - mama moja miała, a ja wcześniej tez juz gdzieś na ramionach, więc skłonność jest).

ona myślę, że wizyta u lekarza to dobry pomysł - pod warunkiem, że lekarz dobry, bo o moim konowale już pisałam...
Może do wiosny mi go zmienią?...

Dzięki za zaproszenie do grupy - chętnie się podzielę fotkami; można też z reguły pisać o bardziej osobistych sprawach - tak mamy na marcówkach - przydatna rzecz :tak:.

ten tydzien mam nieco "obłożony" - dzis USG, potem zajęcia w szkole rodzenia, w czw też szkoła, pt gin, a do tego M ma urlop i podgania troszkę z remontem w domu, więc też staram się mu nieco towarzystwa dotrzymać, w związku z czym w tym tygodniu tez jakoś mniej czasu na wszystko....
A co dopiero będzie za dwa miesiące???

Buźka dla Was

Dobra dziewczyny uciekam coś zrobić, bo już południe zaczyna się zbliżąć, a ja jeszcze w piżamie:szok:.
Villa- jak ty będziesz rodzić to ja już może zaciążę;-)

Villa za dwa miesiące będzie fajnie;-)

Z tymi rozstępami to reguły nie ma. Mnie się poszczęściło, praktycznie nic. Kilka drobnych na pośladkach, któryck prakrycznie nie widać (rozstępow oczywiście;-))Moja mama ma całkiem sporą kolekcje, ale ona czwórkę dzieci urodziła. Moja przyjaciólka zaś smarowała sie na wszystkie możliwe sposoby i też ma straszne rozstepy. Jak dlqa mnie loteria.

reklama
witam...
ja tam tez rozstępy mam,ale zawsze miałam.na szczęście nie powiększyły się:-)no i celulita dostałam:) ale szczerze mam to gdzieś:))) ile daję rade tyle smaruję,a strój kąpielowy i tak ubiorę :)))

Do góry