reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Reniuszek a co USG wykazało? na jedno dobrze, że szyjka zamknięta, ale jak to, skoro kilka dni temu obstawiali, ze urodzisz lada chwila:dry: ta niepewnosc jest chyba najgorsza, a brak towarzystwa tez pewnie nie działa za dobrze na psychike...życzę Ci żebys jak najszybciej dostała jakies fajne dziewcyzny do pokoju, zeby czas Wam szybko mijał na pogaduchach, a dzidzia sobie grzecznie będzie siedziec w brzucholku:-) Trzymaj się cieplutko i dawaj znac co i jak:-*

reklama
Reniuszek- trzymaj się cieplutko i pomyśl, że już niebawem będzie po wszystkim i będzie wszystko dobrze!!!!!!!
Dziewczyny:szok: nie no to jest żałosne z tymi kolejkami.....dobra jeżeli dziewczyna czuję się git to jeszcze to zrozumiem, ale ta bidulka widać było, że się męczyła.....GRRR mohery!!!!!

villjak sie trafi to moze w podobnym terminie sie wypakujemy :)dobrze ze z dzidzia wszystko ok to najwazniejsze :))) trzymam kciuki za szybki lagodny porod :))

agita usg zeby sprawdzic dzidzie.... duzy jest:szok:i najwazniejsze wszystko z nim w porzadku. staraja sie nie grzebac i nie macac mojej szyjki, zeby jej nie pobudzac,a mialam kilka kryzysow, ze mysleli ze rozwieranie juz nastepuje cale szczescie trzyma. :* licze na towarzycho ciagle;)

laski gdzie w opolu jest empik i dobra restauracja azjatycka ????

reniuszek no to kciuki za wspólne rozpakowanie ;-)
Chinskiego coś jest chyba w Solarisie (kino Helios) - Kim Lan bodajże. No i Kim Lan był też kiedyś na Krakowskeij, ale dawno tamtędy nie szłam, więc gwarancji nie daję czy jest nadal...

Tak Agita - tam jest sushi (w Solarisie na samej górze też) - i tam to trzeba mieć solidnie wypchany portfel (albo bardzo mały głód).
Byłam kiedyś na sushi w Monachium - 11 euro za obiad bez ograniczeń - wytaczałam się stamtąd, bo tak mi zasmakowało. Marzy mi się powtórka, ale u nas nie ma szans, bo ceny powalają :no:

Villandra Ja nie bardzo lubie ryby, a juz surowe to wogóle, jakos nie moge sie skusic:-p ja to typowa kuchnia Polska, ewentulanie włoska i meksykanska jeszcze:-), a z chinszczyzny to zupki vifona:-D

Agita :-D:-D:-D
Vifon świetny - fakt :tak: O sushi myślałam podobnie - ale właśnie mnie kumpela wtedy wyciągnęła no i wsiąkłam. Na amen. A to nie tylko surowa ryba, zresztą taka ona surowa, że wędzony łosoś na przykład (choć nie tylko oczywiście). No generalnie spróbowałam i się przekonałam ;-)
A Włoszką to miałam sie chyba urodzić, bo za włoskie dania bym zabiła normalnie - zresztą ja tam jedzeniem prawie żadnym nie pogardzę. I nie mam nic przeciwko próbowaniu nowości.

reklama
Villa no ja generalnie też jedzeniem nie gardze:-p i widac to po mnie troszke:tak: ale Moja mama zawsze powiada, że póki jest chęc to trzeba jesc (oczywiscie nie jak prosiaczek) ale troche słodkosci i innych pysznych rzeczy nie zaszkodzi;-)

Do góry