reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

witam

Sylha Moj maz ma uto w mBanku ubezpieczone i placi naprawde niewiele ale od lat korzysta z ich uslug wiec pewnie dzieki temu dzieki ma jakies mega znizki. Ja mam autko w Axie ubezpieczone ale place dosc sporo bo poki nie jezdze za dobrze to ac wzielismy jeszcze :( kurcze auta za duzo kosztują miesiecznie. Juz sie zastanawiamy czy jednak mojego nie sprzedac.....

A ja wlasnie zabieram sie za robienie ciacha z bita smietaną i wisniami :) szkoda tylko ze nie bede mogla zjesc ani kawalka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D

reklama
Mój ma w you can drive, ponoc maja najtaniej, jest w niej 2 lata, wczesniej byl w hestii i zdzierali z niego niezle.

Dzięki za podpowiedzi, będę szukać dalej, bo ten facet choć to jego praca to jakoś ne kwapił się z udzieleniem informacji!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak się ma i AC to OK, ale samo OC to nam się nie opłaca bo i tak z tego korzyści żadnej nie mamy. No a my jako, że na wsi mieszkamy to auto jednak jest niezbędne i oba muszą zostać...

My też mamy w MTU, choć w tym oku przed przedłużeniem na pewno będziemy robić rozeznanie na rynku, czy by gdzieś taniej nie było - no ale jeździmy starociem, a im starsze auto, tym opłaty wyższe :-(

A dzisiaj mam tyle energii, że gdybym w domu była, zamiast po mieście latać, to pewnie porobiłabym wszystko co mam do zrobienia + jakis bonus :-D Co to pogodny ranek w towarzystwiee kochanej osoby z człowiekiem zrobić potrafi :rolleyes2::-D

w you can drive Z zaplacil za caly rok OC 505zl a w zeszlym roku placil 605(bo przystapil dopiero co do nich)

A nasza Pani moderator coś się obija ;-)

Villa- OC jest liczone od pojemności silnika a nie wieku auta.....
No ja obdzwoniłam wszędzie obinternetowałam gdzie się dało i chyba zostaniemy przy PZU, bo największa różnica nam wyszła 70zł!!!!Te 70 zł to sobie odbiję przy ubezpieczeniu na dom, bo im więcej u nich ubezpieczam tym więcej mam zniżek, a jak przyjdzie co do czego i trza będzie wypłacać świadczenia to do tej pory nie miałam najmniejszego z tym problemu z nimi- nawet jak mi wszyscy w koło w 2010 wmawiali, że jak mi tylko gruntówka zalała piwnice to kasy na pewno nie dostanę, bo to nie wody powodziowe i pamiętam m.in znajoma miała w Warcie i nie dostała nic, a ja bez najmniejszego problemu i to więcej niż się spodziewałam!!!!Dlatego jakoś tak...Oc w ogóle w tym roku poszło w górę- szkoda, że wypłat nie dźwigli.....
Rubi- właśnie, co jest grane?!?!?

U nas chodzi o to, że M ma vw transporter T4 wersja Carravelle basis coś tam i wiele ubezpieczalni nie ma go w ofercie i wiadomo dźwigną cenę, żeby w razie W nie zostać w plecy.....

reklama
sylha zgadza się że od pojemności silnika, ale w przypadku aut - bodajże - doliczają też coś tam za rocznik...

Do góry