bry ;-)
ja juz buty dla młodej mam ;-) koleżanka kupiła jesienią na zapas i jej córeczka z nich przez zimę wyrosła - Moni się dostały nówki niesmigane ;-)
z Jasiem za to będzie wyprawa po buty bo tego akurat ni ma ;-) za to kurteczka przejściowa nabyta jesienią jeszcze pasi
kurcze....wiecie że moni od jesieni w ogóle koptyko nie urosło
półbuty kupione rok temu (wtedy za duże) nosiłą jesienią i teraz jak przymierzyłam to....dobre są
na zimę jej 2 pary kozaków kupiłam bo rok temu w 2 tygodnie jej stopa o numer urosła
a nadal te 24 nosi.... w tych większych była raz ale wywracała się jak długa...ewidentnie za duże sa
no ale przezorny zawsze...ubrany 
ona ;-) te gamonie pewnie przyjmowali wydruki zamiast spisywać kody... i potem nie byli pewni, czy ktos juz im wydruku z Waszym kodem nie dal :-(
ja zawsze drukuje grupony ale jak rezerwuje termin telefonicznie to zawsze chcą żeby im podać kod... potem wystarcza ze powiem ze z grouponu/sweetdeala przychodze ;-)
dobra...koniec przerwy drugośniadaniowej - spadam do roboty
ja juz buty dla młodej mam ;-) koleżanka kupiła jesienią na zapas i jej córeczka z nich przez zimę wyrosła - Moni się dostały nówki niesmigane ;-)
z Jasiem za to będzie wyprawa po buty bo tego akurat ni ma ;-) za to kurteczka przejściowa nabyta jesienią jeszcze pasi

kurcze....wiecie że moni od jesieni w ogóle koptyko nie urosło

ona ;-) te gamonie pewnie przyjmowali wydruki zamiast spisywać kody... i potem nie byli pewni, czy ktos juz im wydruku z Waszym kodem nie dal :-(
ja zawsze drukuje grupony ale jak rezerwuje termin telefonicznie to zawsze chcą żeby im podać kod... potem wystarcza ze powiem ze z grouponu/sweetdeala przychodze ;-)
dobra...koniec przerwy drugośniadaniowej - spadam do roboty