reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
To naprawdę straszna tragedia. Mnie przeraża fakt, że czasem można zginąć w tak mało przewidywalnych okolicznościach jak np. ta lub jakiś czas temu na przystanku autobusowym jak facet wjechał w ludzi-kilku zginęło a on spadł z wiaduktu i przeżył. Ale jak piszą lub mówią o niektórych przypadkach to ja po raz kolejny uświadamiam sobie, że każdy ma swoje pisane. Zobaczcie np. przypadki (opisane dziś na onet.pl), że akurat w momencie zawalenia ktoś wyszedł na papierosa, ktoś wyszedł na zewnątrz rozgrzać silnik samochodu, a jeszcze inny wziął gołębia na rękę i poszedł go obejrzeć pod światło bliżej wyjścia. To niesamowite

dziewczyny a ja tak troche juz z innej beczki czy wiecie jak wygladzic ramiona i dekolt domowymi sposobami,za 3 tygodnie mam wlasny slub a sukienka odkrywa cale ramiona a wyskoczyly mi na nich jakies krostki i chce je zlikwidowac a te wszystkie kosmetyki to jest ich tak duzo ze pomyslalam o jakims domowym sposobie no chyba ze znacie jakis dobry kosmetyk niedrogi.pomozcie

oj Helunia przykro mi lae zupelnie nie wiem, moze pisz w google "krostki na ramionach" i moze jakies kosmetyczne forum bedzie???moze tam bedzie jakis watek???

Helunia ja bym ci raczej radziła pojsc do dermatologa, z uwagi na to, ze jestes w ciazy i na rozne specyfiki, kosmetyki skora moze roznie reagowac. Dermatolog lub ewentualnie kosmetolog powinien ci cos doradzic. A nie radziłabym teraz experymentowania na 3 tyg przed slubem.

oj dzieki dziewczyny,bylam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy ale o tym zeby jej zapytac nie pomyslalam ale pojde i zapytam dzieki

dziewczyny, ogladacie moze taki program na TVP 2 codziennie o 17:15 pt bodajze "Niesforne aniolki?". To program o rodzicach majacych problemy z wychowywaniem dzieci ktorym pomaga taka jedna babka. Polecam.

Tak Kropecka widziałam to pare razy. Niezłe sa te dzieciaki, mali terrorysci ;) :p

Niewiem czy to to ale kiedys wlasnie na 2 byly takie fajne programy co przychodzila taka niby niania psycholozka i pomagala rodzica itd:):)

A co do tej tragedi to fakt szok...pamietam jaks ie balam o przyjacolke ktora tam mieszka:( A wracajac do tematow hipermarketow to albo dzien przed ta tragedia albo po w naszym miescie pekla podloga:):) i ludzi ewakuowali:(

reklama
helunia ja tez mam takie krostki - i robie regularnie piling i trochę schodzi ale nie całkeim. No cóż taka uroda nasza....

Do góry