reklama
To naprawdę straszna tragedia. Mnie przeraża fakt, że czasem można zginąć w tak mało przewidywalnych okolicznościach jak np. ta lub jakiś czas temu na przystanku autobusowym jak facet wjechał w ludzi-kilku zginęło a on spadł z wiaduktu i przeżył. Ale jak piszą lub mówią o niektórych przypadkach to ja po raz kolejny uświadamiam sobie, że każdy ma swoje pisane. Zobaczcie np. przypadki (opisane dziś na onet.pl), że akurat w momencie zawalenia ktoś wyszedł na papierosa, ktoś wyszedł na zewnątrz rozgrzać silnik samochodu, a jeszcze inny wziął gołębia na rękę i poszedł go obejrzeć pod światło bliżej wyjścia. To niesamowite

helunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dziewczyny a ja tak troche juz z innej beczki czy wiecie jak wygladzic ramiona i dekolt domowymi sposobami,za 3 tygodnie mam wlasny slub a sukienka odkrywa cale ramiona a wyskoczyly mi na nich jakies krostki i chce je zlikwidowac a te wszystkie kosmetyki to jest ich tak duzo ze pomyslalam o jakims domowym sposobie no chyba ze znacie jakis dobry kosmetyk niedrogi.pomozcie
T
Tamarunia
Gość
oj Helunia przykro mi lae zupelnie nie wiem, moze pisz w google "krostki na ramionach" i moze jakies kosmetyczne forum bedzie???moze tam bedzie jakis watek???
Helunia ja bym ci raczej radziła pojsc do dermatologa, z uwagi na to, ze jestes w ciazy i na rozne specyfiki, kosmetyki skora moze roznie reagowac. Dermatolog lub ewentualnie kosmetolog powinien ci cos doradzic. A nie radziłabym teraz experymentowania na 3 tyg przed slubem.
dziewczyny, ogladacie moze taki program na TVP 2 codziennie o 17:15 pt bodajze "Niesforne aniolki?". To program o rodzicach majacych problemy z wychowywaniem dzieci ktorym pomaga taka jedna babka. Polecam.
Niewiem czy to to ale kiedys wlasnie na 2 byly takie fajne programy co przychodzila taka niby niania psycholozka i pomagala rodzica itd

A co do tej tragedi to fakt szok...pamietam jaks ie balam o przyjacolke ktora tam mieszka
A wracajac do tematow hipermarketow to albo dzien przed ta tragedia albo po w naszym miescie pekla podloga
i ludzi ewakuowali
A co do tej tragedi to fakt szok...pamietam jaks ie balam o przyjacolke ktora tam mieszka
reklama
Podziel się: