reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Kropecka to tak jak u mnie.... 
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Właśnie oglądałam przed chwilą program "Chcę być piękna". Co o nim sądzicie? Bo ja uważam, że to czysta paranoja. Oczywiście można zmienić image, ale nie przez operacje plastyczne. Najważniejsze to czuć się piękną i taką się będzie widzianą 
T
Tamarunia
Gość
no tez tak mysle, nie uznaje operacji plastycznych, poza takimi, kiedy np po wypadku, czy cos takiego, ale...jak ktos chce to niech sobie robi, mi to rybka, to czyjas sprawa, jak chce na takie cos kase wydawac 
ja tak jak mowie, nie uznaje tego.
ja tak jak mowie, nie uznaje tego.
A mi to obojętne. Uważam, że jak ktoś ma tak straszne kompleksy, że trudno mu żyć, dlaczego nie miałby poddać się operacji. Nie potępiam takich ludzi. Myślę, że to indywidualny wybór każdego czlowieka. Nie każdy ma tak silną osobowość, żeby wierzyć w siebie zawsze i pomimo wszystkiego. A to jak wyglądamy ma duże znaczenie dla naszej psychiki.
No to się rozpisałam ;D
No to się rozpisałam ;D
A wracajac do sexu to u nas :
sie dzieje 
Ja mam straszna ochote a ostatnio nic mi sie nie dzieje po nim ( wczesniej zakaz potem mozna bylo a pozniej po umieralam z bolu rozrywanych bioder)! tak wiec korzystam bo potem dluga przerwa pewnie bedzie....a i ochote nadal mam wielka!!!!
Ja mam straszna ochote a ostatnio nic mi sie nie dzieje po nim ( wczesniej zakaz potem mozna bylo a pozniej po umieralam z bolu rozrywanych bioder)! tak wiec korzystam bo potem dluga przerwa pewnie bedzie....a i ochote nadal mam wielka!!!!
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Jeśli o mnie chodzi to ja nie mam wcale ochoty... 
reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
ja bym chciala ale ostatnio non stop cos mi dolega
to jest straszne
Podziel się: