reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

ja dzisiaj pisałam że sobie już od teraz odpuszczamy bo niestety nie czuję się potem najlepiej a wręcz fatalnie, więc Maciek nie chce bo się boi o mnie i o synka. Zresztą ja też mam opory.

reklama
Właśnie oglądałam przed chwilą program "Chcę być piękna". Co o nim sądzicie? Bo ja uważam, że to czysta paranoja. Oczywiście można zmienić image, ale nie przez operacje plastyczne. Najważniejsze to czuć się piękną i taką się będzie widzianą :)

no tez tak mysle, nie uznaje operacji plastycznych, poza takimi, kiedy np po wypadku, czy cos takiego, ale...jak ktos chce to niech sobie robi, mi to rybka, to czyjas sprawa, jak chce na takie cos kase wydawac :p
ja tak jak mowie, nie uznaje tego.

A mi to obojętne. Uważam, że jak ktoś ma tak straszne kompleksy, że trudno mu żyć, dlaczego nie miałby poddać się operacji. Nie potępiam takich ludzi. Myślę, że to indywidualny wybór każdego czlowieka. Nie każdy ma tak silną osobowość, żeby wierzyć w siebie zawsze i pomimo wszystkiego. A to jak wyglądamy ma duże znaczenie dla naszej psychiki.
No to się rozpisałam ;D

A wracajac do sexu to u nas ::) sie dzieje :p
Ja mam straszna ochote a ostatnio nic mi sie nie dzieje po nim ( wczesniej zakaz potem mozna bylo a pozniej po umieralam z bolu rozrywanych bioder)! tak wiec korzystam bo potem dluga przerwa pewnie bedzie....a i ochote nadal mam wielka!!!!

A u nas pościk od początku listopada... Są momenty że strasznie mi tego brakuje, a są takie dni kiedy wcale o tym nie myślę. Dużo było dni kiedy martwiliśmy się o maluszka a wtedy człowiek zapomina że coś takiego jak sex w ogóle istnieje.

reklama
Do góry