reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
A no tak, alba, rany, tak dawno nie slyszalam tego slowa, ze nie zajarzylam, ze to o to chodzi, zapomnialam, ze takie slowo istnieje - ale to glupie! Sorry :-[

hehe tez tak mam czasami, szczegolnie jak chce sie wypowiedziec szybko po polsku, a akurat rozmawialam po ang, dzis zapomnilam , jak sie mowi na zamiatanie podlogi!!! ;D i powiedzialamdo brata zeby wyszczotkowal (l!!!!!!hahha)podloge

Ach jej, a mnie meczy to przeziebienie psychoficzycznie! dzis juz i tak funkcjonuje znacznie lepiej, ale daleko mi do duchowej lekkosci i entuzjazmu.

Dzis na zakupach widzialam inna ciezarowke w plus minus takiej ciazy jak nasza, tak mi sie zrobilo ponuro, bo dziewczyna tak ladnie wygladala, smigala na obcaskach i w pelnym makijazu miedzy sklepowymi polkami, a ja mam kinol czerwony od smarkania, buzie w ciapki, plaskie butki, bo chodzic nie moge i takie okropne wlosy... brrr!

Chodzi mi po glowie, by skoczyc na baleyage jeszcze przed rozwiazaniem, ale cos mi mowi, ze to chyba nie najlepszy pomysl... sama nie wiem...

reklama
WESOLUTKA,CZEMU NIENAJLEPSZY POMYSł Z TYM FARBNIęCIEM???JA TAM JUż SIę ZAOPATRZYLAM W FARę I JAKOś DO 5 MAJA PLANUJę SIę FARBNąC,BO PO PORODZIE TO NIE BęDE MIAłA DO TEGO ANI GłOWY,ANI TYM BARDZIEJ CZASU:)ALE SIę UśMIAłAM Z TEGO SZCZOTKOWANIA PODłOGI TO SZOK HAHAHAA...A CO DO DENTYSTY TO JA ZAWSZE W CIAZY CHODZę (I TYLKO W CIAżY:)ALE JUż FIMITO:)WSZYSTKO WYLECZONE:)TERAZ PóJDę DOPIERO JAK SKOńCZę KARMIC KLUSKę CYCEM:)NO,ALE NIEWAżNE...MAM PYTANKO DZIEWUSZKI...JAK TO JEST U WAS Z POłOżNą SRODOWISKOWą???SKłąDACIE DEKLARACJE?GDZIE?W PRZYHODNI?PROSZę O ODPOWIEDź...NIE WIEDZIAłAM W JAKIM WąTKU SPYTAC...SORKA:(

Do góry