reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

po wizycie u gina

reklama
A ja jeszcze nie bylam :zawstydzona/y: ...ale nie mialam sposobnosci ... najpierw nie byla jeszcze pora ... a kiedy juz moglam ...przylazla @ :baffled: ... teraz czekam kiedy sie skonczy i biegne do ginki :happy:

Ja miałam być wczoraj na wizycie,ale w efekcie nie byłam. Zadzwoniłam o 15 do przychodni czy doktor już jest (od 15 ma przyjmować), rejestratorki powiedziały że go jeszcze nie ma ale będzie. Więc pojechałam, czekałam jak kretynka z innymi 10oma kobietami a on o 16 zadzwonił że nie przyjedzie Grrr..tak jak go lubię i cenię jako lekarza, tak wczoraj bluzgałam na niego Także znowu będę kiedyś musiała robić kombinacje alpejskie z mamą żeby wyrwać się od swojego żarłoczka Wiktorka.
A powiedzcie, może któraś juz wie, kiedy po cesrace można brać kąpiel, przytulać się itd., dodam że rana już zabliźniona, odchodów właściwie już nie ma, i czuję się rewelacyjnie? Bo owszem , lekarze mówia asekuracyjnie po 6 tygodniach, ale słyszałam że chyba mozna wczesniej

wstyd,ale ja też jeszcze nie byłam:zawstydzona/y: i jakoś nie moge się w sobie zebrać.a wystarczy tylko zadzwonić i się umówić na wizytę.

Moniqa ale się cieszę, że jeszcze któraś dostała @! ;-) Myślałam, że tylko ja tak wcześnie... Ja już byłam i chyba powtarza się sytuacja po porodzie poprzednim, tzn. przed wizytą wszystko było ok a zaraz po wizycie pojawił się dziwny śluz i świąd jakbym miała stan zapalny. Inny lekarz mi zasugerował, że może mój ginekolog mnie czymś zaraża np. wziernikiem metalowym, bo on jest wielokrotnego uzytku i nawet sterylizacja nie eliminuje wszystkich świństw :baffled: Faktycznie on chyba oszczędza na jednorazowych :wściekła/y:

Ja bylam na wizycie w poniedzialek, i nic nie bylo poza pogawedka miedzy mna i doktorkiem, ktory wypytal mnie o uplay, szwy i samopoczucie, stwierdzil ze wszystko w normie .....a gdyby po 3 miesiacach od porodu bylo cosik nie tak, i zycie sexualne nie wrucilo do normy to wtedy mam sie do niego zglosic.
Powiedzcie co za sluzba zdrowia, kobieta po porodzie a ten nawet nie spojrzy do srodka:wściekła/y: , nie mowiac ze specjalnie sie golilam( lepiej niz do mego) ;-)
Co do seksiku to mam zielone swiatlo, jak na razie probowalam w 3 i 4 tygodniu ale z uwagi ze mialam zapalenie pecherza bylo nie wesolo, wiec w sumie do niczego nie doszlo. Teraz jakos sie cykam na nowo sprobowac :eek:

my też już jesteśmy po pierwszej próbie.eh...mało przyjemnie:baffled: chyba jeszcze pozostaniemy przy tych naszych małych zabawach.

reklama
Mamuska ufff ja juz sie martwilam ze moze ze mna cos nie tak, ze dostalam tak wczesnie @ ;-) ... bo zadna z dziewczyn nic nie pisala, ale na szczescie doswiadczona kobieta tez ma wiec wszystko wnormie ;-):-)

Paulinko jak to juz omawialysmy "co kraj to inny obyczaj" :baffled:, ale co prawda to prawda ... glupi ten obyczaj podejscia do kobiety po porodzie :baffled:

Mamuska stwierdzam ze moglabym byc Twoja siostra blizniaczką :laugh2: ... ja tez nie mam ochoty na sex :baffled: ... ale kiedys bede musiala ja zaczac miec bo mi mezus zwariuje ;-)

Do góry