reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Po wizycie u ginekologa.

reklama
aga! przestań schizować, im wcześniej, tym lepiej

Przecież po Twoich wizytach jest tylko lepiej, z szyjką jest lepiej, mały wariuje...

3 wdechy świeżego powietrza i ... nie myśl o jutrze :) Please!!!

osinka pisze:
idę dzis po południu do gina, ciekawe jak ja usiądę na fotelu z moim kolanem ;D
osinka weź chlopa żeby Cię wrzucił na tego rumaka

jak ja ostatnio polazłam do ggina w szpitalu bo miałam badaną krzywą- mąż poszedł kolejkę trzymać do pobrania krwi a ja nie mogłam majtek sobie sciągnąć bo tak mnie bolało spojenie że nóg nie ogłam podnosić, malo co się nie wywaliłam ściągając i zakładając gacie ale siara lekarz dziwnie na mnie patrzył trzymał mnie za łokieć a ja się nędznie tłumaczyłłam porażka

chociaż zabawnie by wyglądało jakby Mirek był ze mną i mi majtki u lekarza ściągał ;D

;D ;D ;D
agao - dobra jesteś!!!! jak zwykle dostałam ataku śmiechu!
mój Krzyś mnie zawiezie, nie będę go już biednego nękać żeby jeszcze u gina mnie rozbierał! ;) i tak pomaga mi się codziennie myć, a gacie ściągał mi i zakładał na izbie przyjęć, jak zachciało mi sie siusiu i musiałam TO robić na basen - koszmarna zmasta!!!! :p lepsze to, niż zsiuranie się w trakcie narkozy - tego najbardziej się bałam ;)

mój mi teraz wszystko co od dołu trzeba zakłada
w domu jak siedzę to tylko skarpetki a jak wychodzimy to majtki spodnie skarpety i buty ::) biedny

ja tam napewno bym się posikała bo ja nawet jak zrobię siusiu to i tak mam pełen pęcherz

a apropo sisiania to nie nawidzę teraz siusiać w miejscach publicznych zwykle miałam pozycję na Małysza ale z tym brzuchem i srodkiem ciężkości to ciężko dalatego nie wychodzę z domu ;)

ja byłam w poniedziałek u gina i jakoś tak: on niemrawy, ja niemrawa i wiele z tej wizyty nie wyszło
zaskoczył mnie tylko tym, że posłuchaliśmy bicia serca :)
mam zrobić to badanie cukru - no i nie wiem czy jak się idzie ze skierowania to też trzeba sobie własną glukozę kupić, czy mi dadzą???
a na badanie moczu mnie nie skierował - słusznie???? (miałam dotychczas tylko jedno)
następna wizyta na 13 lutego - nie za poóźno???????????

pózno jak na ten miesiąc, teraz powinnaś juz mieśc wizyty co 2-3 tygodnie...

a co do glukozy to lepiej kup, albo zadzwoń do laboratorium i się dowiedz, ale koszt jej koło 5-7 zł

reklama
koga! cała mas trudnych pytań. Ja glukozę kupowałam sama, do ginki idę na początku lutego (2), a badanie moczu robię co miesiąc, za to krew co drugi...

Do góry