reklama
Na papierze - w sensie :w dowodzie, książeczce krwiodawcy, wyniku ze stemplem laboratorium. Jeżeli znasz z książeczki zdrowia dziecka, to nie wiem czy nie powinnaś zrobić (zadzwoń do jakiegoś szpitala na oddział i zapytaj czy to honorują - ale obawiam się, że nie).
WR - badanie w kierunku kiły, wymagają w wielu szpitalach, ale nie we wszystkich (też najlepiej zapytaj)
WR - badanie w kierunku kiły, wymagają w wielu szpitalach, ale nie we wszystkich (też najlepiej zapytaj)
zapytaj w szpitalu, w którym chcesz rodzić - np. na stronie szpitala na Madalińskiego jest napisane, że chcą "wynik WR ważny 2 tygodnie". Ale tak jest w tym konkretnym szpitalu. A jak jest na Bielanach to nie wiem - najlepiej zapytać u źródła.
Aha - Koga - jeszcze trzeba zrobic badania na HBS, chyba, że się było szczepionym to wtedy mieć ze sobą do porodu świstek o tym świadczący.
Aha - Koga - jeszcze trzeba zrobic badania na HBS, chyba, że się było szczepionym to wtedy mieć ze sobą do porodu świstek o tym świadczący.
reklama
asioczek pisze:Koga HBS = Hepatitis viralis B - żółtaczka typu B
Żeby już tak być dokładnym to Hbs = wirusowe zapalenie wątroby typu B (żółtaczka jest jednym z objawów) - tak nam zawsze wbijali do głowy ;D
Fajne!! ;D Maga - jakiej wojnie?? Przecież to wasze dziecko i wasza decyzja!!maga_86 pisze:hroniczny brak samca ;Dpo wojnie z rodzinką o imie dla małej chyba mi się dowcip wyostrzył![]()
Podziel się: