reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Podróże małe i duże :)

Stokrotki teraz to będziesz miała wiecznie "pełną chatę", pokazałam zdjęcia mężowi- pobiegł się pakować ;-)
Ślicznie tam u was. A w tym zameczku byliście i czy macie tam więcej takich??No i czy zawsze tam tak dmucha?? Wklejaj zdjątka choć tu sobie na morze popatrzę:-):tak:

reklama
Irlandia jest piękna, od dawna marzę o zobaczeniu jej... Tak tam czysto, ile zieleni i wspaniałych widoków... Oprócz klifów marzę też o zobaczeniu skandynawskich fiordów...
Ale się rozmarzyłam, pewnie dlatego, że już dawno nigdzie nie wyjeżdżaliśmy:-D

Stokrotki, cudne zdjecia - przylaczam sie do prosb: wrzucaj wiecej! Tez chcemy popatrzec!! A propozycja kuszaca, nie powiem :-D
To co, najpierw do Sylwii na truskawki, a potem gremialnie do Irlandii?.... :-D :-D :-D

Dokladnie z tym zaproszeniem to niebezpieczna gra bo ja tez juz na bilety zerkam;-):-) Tyle ze mnie sie marzy Irlandia poznym wrzesniem lub w pazdzierniku jak sie zaczyna jesien i mocniej wieje:-)

W sumie to mozna by nawet kawalek swiata zobaczyc jakby sie tak poodwiedzalo ciotki z BB ;-)

:-) Stokrotki krajobrazy sliczne..oj ja sie terz zaaczne zaraz pakowac..jak tak zapraszasz:-) :-)
a ja juz mysle o wakacjach, gdzie pojechac..na pewno nad morze naszee....ahhh sie rozmarzylam, piaseczek cieply...
planuje moj pierwszy raz na windsurfingu...zobaczymy jak mi bedzie szlo....:-)

reklama
Do góry