reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Podróże małe i duże :)

A ja zwiedzałąm objazdowo poudnie Francji i było cudownie :) no ale to taka wycieczka na dzikusa była - głównie na kempingach, codziennie gdzie indziej i mnóstwo zwiedzania, z maluchem rocznym to raczej nie...ale drogo wcale nie było - tak, jak Irmaa pisze.
A ja jeszcze nie wiem gdzie my ruszymy...ale chyba mnie zmobilizowałyście do myślenia :)

reklama
a ja dostałam od meżawczoraj smsa - ze nocował w alpach austryjackich, że cudne widoki..itd(aż sie rozmarzyłam:zawstydzona/y: a dzis.., ze jest na sycylii:-D:-D:-D

skąd ja to znam!!!! ja się latem gotuję we Wrocku, a mąż mi przysyła smsa że jest na plaży w Hiszpanii albo Francji:-p

Ale na Chorwacji tak pieknie..............
Ja szukam czegos konkretnego, tylko nie moge sie zdecydowac czy Chorwacja czy podobno piekniejsza Czarnogóra albo moze Rumunia czy Bułgaria??!?!?!
Byłam w Cazrnogórze i przyznam szczerze że nie bardzo mi sie tam podobało, owszem widoki śliczne ale oni nie sa jeszcze chyba gotowi na przyjmowanie turystów.. strasznie brudno było, na plaży ( kamienistej) pełno petów ... z dzieckiem chyba nie bardzo.. byłam w Budwie ( chyba tak się pisało) i w innej mniejszej miejscowości ale tu w pracy nie pamietam nazwy
zdecydowanie bardziej Chorwacja

my chyba włochy - jeszcze tam nie byłam, a oprócz tego mam nadzieje że uda nam się znowu zwiedzac Polske .. w weekendy..

reklama
Do góry