reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Podróże małe i duże :)

Sylwia, nad jeziorem Mokrym we wsi Cierzpięta, 10 km w linii prostej na zachód od Rucianego i na południowy-zachód od Mikołajek.
Z resztą na podanej wyżej stronie jest mapka.

reklama
Jest jedna wada tego ośrodka. Nie wiem, jak teraz, po odnowieniu, ale dawniej łazienki były w osobnym budynku.
Ale chciałam podkreślić, że moja działka jest LEPSZA!!!:-D :-D Zapewniam!

Mamoot, mozemy sie do Ciebie zwalac codziennie na ploty i na wedrowanie maluchow... :szok: :-D :-D :-D ...ale na nocki i takie tam, to chyba lepiej jakbysmy wszyscy mogli faktycznie w jakims osrodku niedaleko... Tak zeby Ci wszyscy nie siedzieli na glowie - w koncu dla Ciebie to tez ma byc odpoczynek :-D :-D :-D
Tez wysylam linka do Malzowina.

My kiedys baaardzo milo spedzalismy czas wlasnie w Mikolajkach, ale po drugiej stronie Jeziora, wiec nie w samym miescie.
Stacja badawcza PAN, w lesie, drewniane domki miedzy sosnami, lazienki wprawdzie w oddzielnym pawilonie, ale w domkach taka mini-kuchenka ze zlewem i woda, salonik i sypialenka, piekny duzy teren z dojsciem do wody, mozliwosc wykupienia jedzenia... Tak sobie pomyslalam, ze fajne miejsce do odpoczynku z dziecmi. Tym bardziej, ze to niedrogie bylo.

Jedyne info, jakie udalo mi sie znalezc w necie, to: http://www.mikolajki.pl/reklama/instytut.htm

A moze mi sie uda odkopac jakies nasze zdjecia stamtad, to wkleje.

My chyba w tym roku wybierzemy sie na Chorwację - ponownie bo mamy z tamtąd super wspomnienia.
Pojedziemy sobie z Wojciaszkiem.
Jesli któras z Was była to napiszcie konkretnie gdzie - bo my bylismy w Biograd na moru i było super

Syla ile na taki urlopik w Chorwacji trzeba przeznaczyc kasy? Na ile dni sie wybieracie?W tym roku juz postanowione ze w polsce polatamy ale na drugi rok juz sie wybierzemy gdzies w konkretne cieple miejsce:-)

reklama
No podoba mi sie!!! No a jesli chodzi o noclegi to naprawde tanio...Kurna i jeszcze w sezonie...A jaki standart w tych apartamentach?Masz jakies fotki w domku zeby wkleic?-no jesli to nie problem oczywiscie...

Powiedz mi jeszcze tak szczerze ile trzeba kasy ogolnie np na 10 dni zabrac -oczywiscie tak zeby nie oszczedzac na wszystkim tylko zeby sobie poszalec troche...

Do góry