reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Cześć Dziewczyny:-):-):-)
Ostatnio nie miałam czasu wchodzić na BB i niestety już pewnie nie przeczytam co napisałyście:-(
Miałam sporo roboty ostatnio, bo w czwartek wyprawialiśmy Frankowi 2 latka a poza tym jutro wyjeżdżamy na 2 tyg. nad morze i cały dzień nas pakuję.
Będę bardzo tęsknić za Wami, a tam niestety neta nie będzie:-(
Trzymajcie się cieplutko, buziaki dla wszystkich dzieciaczków:-)

reklama
Golimku ale ci zazdroszcze:-pMy moze w sierpniu wybierzemy sie nad ocean ale to nic pewnego:unsure:

Ostatnia edycja:
larkaa :-D:-D:-D jakim sposobem wybłagałaś męża??

golimek miłego wypoczynku, oby pogoda dopisała

A ja dziś wyjeżdżam do rodziców i wracam jutro, życzę wam miłego weekendu

jezyku- wszysto będzie dobrze, podobno dzieci dobrze znosza ten zabieg, a poprawa jest natychmiastowa, wreszcie przestanie Kacperek łapać non stop infekcje gardła, zobaczysz będzie dobrze, :tak::tak::tak:
a ja tak płakałam że na wakacje siedze w domku, a tu mój kochaniutki mężolek:-):-D:-):-D, przesunoł sobie urlop i w sierpniu będę swój piękny kuferek :-D:-D:-Dgrzała nad polskim morzem, jedziemy samochodem
prom-rewelacyjny, jest na nim plac zabaw, bary:-) no i mnustwo atrakcji, a przy promie można często spotkać delfiny, mamy mieć kajute jak by co z oknem, będzie fajowo, a ch ten mój Robaczek, on zawsze myśli o wszystkim, ale tej Majorki to i tak mu nie daruje:-p:no::-)

reklama
jak ja wam zazdroszczę wakacji .U nas w tym roku totalna klapa brak kasy .Pracuje tylko mąż i za 1200 zł trzeba utrzymać 5 osobową rodzinę a jeszcze opłaty szok:szok: .Tak że z wakacji nici .Ale wam mamuśki życzę pięknej pogody i miłego wypoczynku:tak::tak::tak:

Do góry