reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

u nas chrzciny na 9 sierpnia ustalone i tylko najblizsza rodzina siostry nmęza z dziecmi i moi rodzice z braćmi i robi się 17 osób z tego, a obiad zrobię u teściów i tez standartowo rosolek, kotleciki z dwie salatki, surówki polmisek wędlin i ciasta:)

reklama
No i u nas z chrzcinami sie zrobił młyn :dry:

miala urzadzic tesciowa ale uznala ze nie czuje sie na silach...ech wiec trzeba wziasc sie za robote i jej pomoc jakos... jest mi glupio bo jakbym wiedzaiala wczesniej ze nie chce robic chrzcin u siebie to bym jej nie prosila i poszlibysmy do resteuracji...

A teraz musze jechac do niej i jej pomoc... :no: a jeszcze zakupy po drodze itp... ech a ja najchetniej wrocilabym z kosciola do domu :dry:

my tu tak przeżywamy chrzciny, a co będzie gdy przyjdzie Komunia św :baffled: ja strasznie nie lubię takich rodzinnych uroczystości, zawsze u mnie w domu byłam tylko ja i rodzice, a teraz jak się tego nazbierało :baffled:

my tu tak przeżywamy chrzciny, a co będzie gdy przyjdzie Komunia św :baffled: ja strasznie nie lubię takich rodzinnych uroczystości, zawsze u mnie w domu byłam tylko ja i rodzice, a teraz jak się tego nazbierało :baffled:

:tak: popieram :tak:

Komunia swieta to bedzie dla nas tragedia :no: przyjecie chyba na 100osob bedzie trzeba :-p no a tak na powaznie wtedy na pewno nas szarpnie po kieszeni :sorry2::dry:

:tak: popieram :tak:

Komunia swieta to bedzie dla nas tragedia :no: przyjecie chyba na 100osob bedzie trzeba :-p no a tak na powaznie wtedy na pewno nas szarpnie po kieszeni :sorry2::dry:

no właśnie dlatego zastanawiam się czy w ogóle dziecko warto chrzcić :-D:-D:-D:-D

Kurcze, 3 dni temu sąsiad wyprawiał swojej 4 letniej córce kinderbal - cały dom przystroił, ogródek, wiecie grill itd. A na drzwiach frontowych wywiesił wielki różowy napis w tłumaczeniu "Królewna Klara obchodzi dziś swoje 4 urodziny" :tak::tak::tak: Aż mi się marzy żeby Zuzce cos takiego za kilka lat urządzić, super sprawa :-)

Moj synek 24-tego obchodzi 8 urodzinki i organizujemy mu w 'Jungle World '
Fajna sprawa ...:-D:-D:-D
Dwie godziny dzieciaki sie wyszaleja i ja nie musze organizowac w domu calej sielanki ...
bedzie jedzonko , tort i slodycze ...no i oczywiescie szalenstwo w Dzungli ;-):-)

Mnie to czeka juz w maju przyszlego roku :-D:-D:-D
ale bedzie jazda :cool2:
mój Maurycek tez za rok komunia, ja to wykończe się wtedy, cała rodzina ma przylecieć, teście:wściekła/y: i męża brat z rodziną, moi rodzice z siostrą i brat z żoną. a no i chrzestna z rodziną, jakieś 14 osób przyleci, chrzestny mieszka tu w Irlandi. Najwiękży problem to będzie z biletami lotniczymi- kto ma płacić, bo obiad to i tak zrobie w restauracji. jeśli chodzi o spanie to troche poupycham u brata, ale koszta zjedzą mnie.

reklama
Wiecie co,ale mam kape !!Dostałam ostatnie macierzyńskie,koniec z kaską za siedzenie w domciu.Teraz tynk i cegły w zęby:confused:.Nie no żartuje oczywiście ale fajnie było mieć trochę swojej kaski.Mam nadzieję że głodować nie będziemy,jak co to będę do was pisała o paczki żywnościowe,ok?:-D;-)

Do góry