reklama
mikimauro
Fanka BB :)
jezyk- to juz w ten piątek. trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze, 

my też trzymamyjezyk- to juz w ten piątek. trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze,![]()
a co do czapeczek to ja z chęcią bym nie zakładała ale mój M jest bardzo przewrażliwiony bo on ma wiecznie problemy z uszami i mi każe zakładać ale jak nie ma wiatru to ja Nikusiowi i tak nie zakładam
pbg
mama Zuzanki ;)
Ja mam taki parowar: PAROWAR TEFAL VC 7001 Z PROGRAMATOREM VITAMIN+ WWA (653010141) - Aukcje internetowe Allegro
jestem zadowolona, ale !!
dużo zmywania jak pisze emkamek(chyba więcej niż ona) a poza tym dużo miejsca zajmuje.
mam ten sam - w prezencie ślubnym dostałam - ze 3 razy użyłam i jakoś nie bardzo smakowało nam takie nie przyprawione. Sama bym sobie nie kupiła. I tak dip jogurtowy do tych warzywek robiłam, ryba też jakaś jałowa ... wole jednak tradycyjne z gara wody z solą

pbg
mama Zuzanki ;)
w temacie czapeczki, to my też tylko na słońce lub wiatr ubieramy - więc wychodzi na to, że zawsze
Muszę małej jakąś ładną chusteczkę kupić na słonko, to może bardziej będzie przewiewna niż te kapelusiki.
jeżyk nie panikuj dobrze będzie, pamiętaj że twój strach się młodemu udziela...

jeżyk nie panikuj dobrze będzie, pamiętaj że twój strach się młodemu udziela...
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Jeżyku ja takze trzymam kciuki na pewno wszysko bedzie dobrze :-)
a ja chciałam sie pochwalic ze moja szwagierka dzisiaj urodziła czterokilowego synka :-)
a ja chciałam sie pochwalic ze moja szwagierka dzisiaj urodziła czterokilowego synka :-)
reklama
A ja muszę się Wam pochwalić że moja Maja kończy jutro 4 m-ce,a wczoraj przebił jej się pierwszy ząbek.HURRRA:-)!!!Radość niesamowita,aż łezki mi się puściły.Teraz będzie gryzła mamę po cycach,AŁAAAA!!!Już mnie to boli,ale cieszę się straszie.A jak daleko z ząbkowaniem są Wasze pociechy??
tez masz maluszka z 16 lutego

ale u nas zabkowanie daleko w tyle

agniesiaP u mnie na chrzcinach tez najblizsza rodzina i jest tego 20 osob... mąż ma 5 sióstr i one beda ze swoimi rodzinami