aga221122
mama Jurandzika :))
nathalie a ty sie gdzie podziewałaś, dawno cię nie było, albo mi się tylko tak wydaje :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiecie co , właśnie byłam odebrać Maurycka ze szkoły. Jak wkładałam Maxa do fotelika było mi niewygodnie i portwel i kluczyki żuciłam na przednie siedzenie, zapiełam małego, zamknełam drzwi i wziełam Majke na ręce i obeszłam samochód, łapie za klamke i już ją nacisnełam a tu pstryk drzwi się zablokowały. pot bo dupie mi pociekł, w ostatniej chyba sekundzie złapałam za tą klamke, całe szczęście zdążyłam. nie mam jeszcze kluczyka zapasowego, szybe bym wybijała. jeszcze mi się ręce trzęsą.
ja mam tak samo i radzę ci antar nie ulegaj walcz o swojea ja należę do tych, którzy robią wszystko na opak, jak ktoś mi coś karze, to na pewno tego nie zrobię, nawet jeśli byłoby to dla mnie dobre rozwiązanie.![]()
a ty AgniesiaP??? jak menu??
nathalie a ty sie gdzie podziewałaś, dawno cię nie było, albo mi się tylko tak wydaje :-):-):-)
No mamy takąnadziejęAga słusznie zauważyłaś, wybiłam się z rytmu i teraz trudno mi się wbić. Poza tym moje dziecko wybitnie bezproblemowe jakieś kurka, nawet nie mam o czym pisać hahahaA tak trochę bardziej powaznie to mąż mi sie włóczy po świecie i sama z ferajną jestem więc staram się organizowac sobie czas poza domem, a jak już jestem w domu to nadmiar obowiązków mnie przytłacza i nawet jak poczytam co u Was to już nie mam siły na pisanie. Obiecuję poprawę. ;-)