u nas chrzciny na 9 sierpnia ustalone i tylko najblizsza rodzina siostry nmęza z dziecmi i moi rodzice z braćmi i robi się 17 osób z tego, a obiad zrobię u teściów i tez standartowo rosolek, kotleciki z dwie salatki, surówki polmisek wędlin i ciasta
reklama
No i u nas z chrzcinami sie zrobił młyn 
miala urzadzic tesciowa ale uznala ze nie czuje sie na silach...ech wiec trzeba wziasc sie za robote i jej pomoc jakos... jest mi glupio bo jakbym wiedzaiala wczesniej ze nie chce robic chrzcin u siebie to bym jej nie prosila i poszlibysmy do resteuracji...
A teraz musze jechac do niej i jej pomoc...
a jeszcze zakupy po drodze itp... ech a ja najchetniej wrocilabym z kosciola do domu 

miala urzadzic tesciowa ale uznala ze nie czuje sie na silach...ech wiec trzeba wziasc sie za robote i jej pomoc jakos... jest mi glupio bo jakbym wiedzaiala wczesniej ze nie chce robic chrzcin u siebie to bym jej nie prosila i poszlibysmy do resteuracji...
A teraz musze jechac do niej i jej pomoc...

my tu tak przeżywamy chrzciny, a co będzie gdy przyjdzie Komunia śwja strasznie nie lubię takich rodzinnych uroczystości, zawsze u mnie w domu byłam tylko ja i rodzice, a teraz jak się tego nazbierało
![]()

Komunia swieta to bedzie dla nas tragedia

lajfik
Kuba i Kaja;*
popieram
Komunia swieta to bedzie dla nas tragediaprzyjecie chyba na 100osob bedzie trzeba
no a tak na powaznie wtedy na pewno nas szarpnie po kieszeni
![]()
Mnie to czeka juz w maju przyszlego roku

ale bedzie jazda

pbg
mama Zuzanki ;)
popieram
Komunia swieta to bedzie dla nas tragediaprzyjecie chyba na 100osob bedzie trzeba
no a tak na powaznie wtedy na pewno nas szarpnie po kieszeni
![]()
no właśnie dlatego zastanawiam się czy w ogóle dziecko warto chrzcić

Kurcze, 3 dni temu sąsiad wyprawiał swojej 4 letniej córce kinderbal - cały dom przystroił, ogródek, wiecie grill itd. A na drzwiach frontowych wywiesił wielki różowy napis w tłumaczeniu "Królewna Klara obchodzi dziś swoje 4 urodziny"

lajfik
Kuba i Kaja;*
Moj synek 24-tego obchodzi 8 urodzinki i organizujemy mu w 'Jungle World '
Fajna sprawa ...

Dwie godziny dzieciaki sie wyszaleja i ja nie musze organizowac w domu calej sielanki ...
bedzie jedzonko , tort i slodycze ...no i oczywiescie szalenstwo w Dzungli ;-):-)
Fajna sprawa ...

Dwie godziny dzieciaki sie wyszaleja i ja nie musze organizowac w domu calej sielanki ...
bedzie jedzonko , tort i slodycze ...no i oczywiescie szalenstwo w Dzungli ;-):-)
mikimauro
Fanka BB :)
mój Maurycek tez za rok komunia, ja to wykończe się wtedy, cała rodzina ma przylecieć, teścieMnie to czeka juz w maju przyszlego roku
ale bedzie jazda![]()

reklama
Wiecie co,ale mam kape !!Dostałam ostatnie macierzyńskie,koniec z kaską za siedzenie w domciu.Teraz tynk i cegły w zęby
.Nie no żartuje oczywiście ale fajnie było mieć trochę swojej kaski.Mam nadzieję że głodować nie będziemy,jak co to będę do was pisała o paczki żywnościowe,ok?
;-)