reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
lajfik innego wyniku się nie spodziewałam :-)
jeżyk z tego co opisujesz to opieka rewelacyjna. Jeśli to nie tajemnica powiedz czy prywatnie przeprowadzaliście ten zabieg. W każdym razie super, że w takich warunkach i wszystko dobrze się skończyło dla małego.
aga i co kupiłaś już ten parowar?
nimfii współczuję sytuacji, bo w sumie jest dość niezręczna, u mnie nie ma tradycji podawania alkoholu na chrzcinach, w sumie to jakoś dla mnie żadna wielka uroczystość... to święto dziecka, a nie popijawa rodzinna - takie jest moje zdanie, choć pewnie wiele osób się ze mną nie zgodzi.

hellooouuuu!!!:-)

Lajfiku- jestem do tyłu z tym, co się u Was dzieje, ale dołączam do gratulacji- o egz nie wiedzialam, ale mam nadzieję, ze niebawem dorobisz się jakiegoś super-wozu:-D

a w ogóle, to jak poczytałam kilka stron wstecz właśnie i zobaczyłam, że zauważyłyście moją absencję, to mi się łezka ze wzruszenia zakręciła i ciepło na serduszku zrobiło. dziękuję.:)

Jezyk- po komentarzach domyślam się, że z Kacperkiem wszystko się powiodło:-)

MamoFlavii- wiem, że nie w tym wątku- ale myślę o Was i trzymam kciuki za Tego Dzielnego Malca!!!:tak::tak:

u nas remont trwa, dlatego nie mam czasu na komputerkowanie. i - uwaga- chwalę się- za kilka dni ruszy nasza kuchnia!!:-D:-D co prawda mam tylko 1 patelkę, ale ileż różnych panierek można zrobić na kotletaach, nie?;-)
do tego jeżdże robić moje dozory, Hanka zaprzyjaźnia sie z niekapkiem, domowym soczkiem z marczewki i kaszką bananową- powolutku próbujemy jeść łyżeczką choć troszeczkę i nieźle idzie.
ja schudłam 1,5 kg, Hanka przeszła już 7 kg i będziemy już kupować pampersy czwóreczki :-)

przepraszam, że nie udzielam sie jak kiedyś...:zawstydzona/y: nie ogarniam nawet wszystkiego co piszecie...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przytulam wszystkich mocno!!:tak:

Ostatnia edycja:
Martuska :-D Fajosko ,ze u Ciebie oki doki ..remontuj sie dalej i wycaluj Haniszonka .... A zapomniec nie zapominamy ...cmok...cmok :-);-):-)

lajfik :-):-):-) GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pbg tak zabieg robiliśmy prywatnie w klinice bo w szpitalu to byśmy czekali do paxdziernika poza tym jakoś nie ufam tym naszym szpitalom.

martussa super że się pojawiłaś, zaglądaj częściej bo brakuje tu ciebie:tak::tak:

reklama
Lajfik gratulacje!!!
Ja wróciłam wrecie, byłam odcięta OD NETU.
Dziasiaj mieliśmy chrzciny i padam, 20 osób najbliższej rodziny, wielkie gotowanie do późna w nocy. Ale było super, Zosia całą mszę była grzeczniutka:)

Do góry