reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ja rowniez calkowicie oddalam sie zyciu rodzinnemu i jest mi z tym doobrze:tak::tak::tak:Na prace przyjdzie jescze czas,polki co najwazniejszy jest Gracjanek Gdy bedzie starszy na pewno pojdzie do przedszkola by miec kontakt z rowiesnikami,a do tego czasu bedzie z mamusia w domku:-);-)​

Ja tez w domku poki co ciesze sie ze mam taka mozliwosc :tak:

reklama
Pochwale sie wam,ze jutro sie przeprowadzamy:-)i choc nienawidze przeprowadzek to jestem bardzo szczesliwa Znalezlismy super domek z ogrodem:tak:o ktorym tak marzylam Mam nadzieje,ze szybko sie nam uda podlaczyc internet i juz niedlugo bede znow z wami;-)BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH I DLA MALUCHOW TEZ OCZYWISCIE:happy:BEDE TESKNIC...
frown.gif

Ostatnia edycja:
Ja tez je polecam, gotuje na nich juz ponad 15 lat i sa naprawde dobre, tu w Niemczech wygrywaja rankingi Fundacji Warentest (niezalezny instytut przeprowadzajacy testy porownawcze produktow i uslug). Moja mama natomiast kupila sobie dwa lata temu komplet WMF i tez je bardzo chwali. Tez sa na pierwszych pozycjach w rankingu. :tak:

Mysia my też będziemy tęskniły.
1512.gif

Podłączaj się prędziutko pod sieć.

Warszawianki dziś okazja zobaczenia mnie w Zoo w Wa-wce:-). Muszę dzieciom pokazać skąd ich tatuś się wywodzi:-D.

reklama
Do góry