reklama
rozumię Cię jak się tyle czekało na maleństwo a potem to takie niesprawiedliwe że tak krótko było z nimi i zostaje pytanie bez odpowiedzi....dlaczego????
aga nie załamuj się bo Weroniczce twój smutek się udzieli, miejmy nadzieję że uda im się jeszcze raz i tego trzeba się trzymać nic innego nie możesz zrobić,,,
aga nie załamuj się bo Weroniczce twój smutek się udzieli, miejmy nadzieję że uda im się jeszcze raz i tego trzeba się trzymać nic innego nie możesz zrobić,,,
Elunia wiem i przez to wydarzenie czuję jeszcze większą wdzięczność za to, że ja mogę cieszyć się Weroniczką. Że może nie jest ona aniołkiem, ma swoje humorki i jest marudą, ale jest moją córeczką na którą tyle czekałam i którą tak bardzo kocham. Jest zdrowa i czego mi do życia wiecej potrzeba. Jednak poczucie jakiejś niesprawiedliwości pozostaje... Ale nie będę Wam już tu więcej smęcić, obiecuję 

Agniesia P to straszne!Ja też bym umarła gdyby coś Zosi...wogóle nie mogę sobie tego wyobrazić. życze dużo siły tym znajomym, by wytrwali
Wy piszecie że nie możecie wyjeżdżać na wakacje... ja też mam wyrzuty sumienia że Zosia tyle będzie musiała wysiedzieć w foteliku ale jedziemy z moją mamą, siostrą i jej mężem na Kaszuby, a [od koniec sierpnia do Krakowa do rodziny
Może z kimś na jakiś spacerek się umówię- wiele z Was jest chyba z Krakowa?
Wy piszecie że nie możecie wyjeżdżać na wakacje... ja też mam wyrzuty sumienia że Zosia tyle będzie musiała wysiedzieć w foteliku ale jedziemy z moją mamą, siostrą i jej mężem na Kaszuby, a [od koniec sierpnia do Krakowa do rodziny
agniesia tak jak j pisze to forum jest po to żeby się wygadać pożalić i znależć wsparcie w każdej sytuacji więc nie mów że smęcisz, wszystkie nas takie wydarzenia przerażają i uświadamiają nam ile szczęśia mamy dzięki naszym pociechom.
historia naszej lutówki była straszna, mam nadzieję że dziewczyna jakoś się pozbierała....
historia naszej lutówki była straszna, mam nadzieję że dziewczyna jakoś się pozbierała....
zapmarta
Karolkowa mama
-j- śliczne zdjęcie wstawiłaś. Twoje dzieciaczki są super !!!
reklama