reklama
golimku no to w październiku ja bardzo chętnie spotkam się
:-). Jak już będziesz bliżej przyjazdu napisz proszę.:-)
nimfii pokazy w Radomiu są co 2 lata. I 2 lata temu i u nas zdarzył się masakryczny wypadek w górze:-( na oczach tysięcy widzów
. Okropne przeżycie
. Podczas pokazów ( mijania się, lecenia na siebie dośc blisko) doszło do jakiś nieporozumień pomiędzy pilotami i buuum.
[*]
[*]
[*]. Dobrze , że nie latają nad ludzmi, bo wtedy...
krafciu ja wiem , że ty blisko mnie .
Pamiętam o was. Nawet myślę jak tu was odwiedzić. Ale w tym roku nie dam już rady
. Jak dożyję to w przyszłym cię odwiedzę.
:-)
:-). Jak już będziesz bliżej przyjazdu napisz proszę.:-)nimfii pokazy w Radomiu są co 2 lata. I 2 lata temu i u nas zdarzył się masakryczny wypadek w górze:-( na oczach tysięcy widzów
. Okropne przeżycie
. Podczas pokazów ( mijania się, lecenia na siebie dośc blisko) doszło do jakiś nieporozumień pomiędzy pilotami i buuum. [*]
[*]
[*]. Dobrze , że nie latają nad ludzmi, bo wtedy...

krafciu ja wiem , że ty blisko mnie .
Pamiętam o was. Nawet myślę jak tu was odwiedzić. Ale w tym roku nie dam już rady
. Jak dożyję to w przyszłym cię odwiedzę.
:-)szczęśliwa1
Fanka BB :)
ano tak jest z tymi samolotami kiedys to był najbezpieczniejszy srodek transportu ale teraz coraz wiecej wypadków i katastrof lotniczych. Zastanawiam sie z czego to wynika
nimfii pokazy w Radomiu są co 2 lata. I 2 lata temu i u nas zdarzył się masakryczny wypadek w górze:-( na oczach tysięcy widzów. Okropne przeżycie
. Podczas pokazów ( mijania się, lecenia na siebie dośc blisko) doszło do jakiś nieporozumień pomiędzy pilotami i buuum.
[*]
[*]
[*]. Dobrze , że nie latają nad ludzmi, bo wtedy...![]()

nom to ja wspominalam juz ze ten wypadek samolotowy wydarzyl sie pośrodku parku miedzy osiedlami mieszkalnymi
nawet nie chce myslec jaki stres musieli przezyc okoliczni mieszkancy... Teraz tym bardziej sie nie wybiore juz na takie pokazy
nie chce zeby mi cos spadlo na glowe ;-)ejjjj!! słuchajcieee!!!! pierwszy raz w życiu wykąpałam Hankę na śpiocha!!!zasnęła przy cycu, spała w najlepsze, a ja ją rozebrałam, wykąpałam, wytarłam i połóżyłam do łóżeczka, bo nawet na cyca sie nie obudziła po kąpieli!! szok!! kilka razy otworzyła oczka tak nieprzytomnie i śpi dalej... ale fajnie tak- podłoga w pokoju zostala sucha, bo Mała Syrenka nie machała grabkami
![]()
no to super nie wyobrażam sobie jak to wyglądało
Mysia dzisiaj chyba taki dzień bo mój Niko 2 razy powiedział nieświadomie ma ma
a ja dzisiaj byłam na zakupach z Nikusiem i stwierdziłam ,że to najlepsza osoba w moim domu nadająca się na towarzysza zakupowego: nie marudzi gdy się za długo zastanawiam , nie woła żeby mu coś kupić , nie plącze się pod nogami i nie pogania mnie . Od dzisiaj tylko z nim chodzę tzn jeżdżę na zakupy

mikimauro
Fanka BB :)
JESZCZE, MOJA DROGA JESZCZE NIE MARUDZI , ja musze jezdzić z cała ferajną do supermarketów [ tragedia-to mało powiedziane] dobrze ze zaczyna się szkoła,no to super nie wyobrażam sobie jak to wyglądało
Mysia dzisiaj chyba taki dzień bo mój Niko 2 razy powiedział nieświadomie ma ma
a ja dzisiaj byłam na zakupach z Nikusiem i stwierdziłam ,że to najlepsza osoba w moim domu nadająca się na towarzysza zakupowego: nie marudzi gdy się za długo zastanawiam , nie woła żeby mu coś kupić , nie plącze się pod nogami i nie pogania mnie . Od dzisiaj tylko z nim chodzę tzn jeżdżę na zakupy![]()

:-):-);-);-)martussa-A JAK TO ZROBIŁAŚ ????????

...Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
he he, sama nie wiem, Miki...

ale sadzę, ze dziś nie uda mi sie tego powtórzyć;-) Jolek, normalnie to wyglądało, tylko Bąbel nieaktywny był

Mąż się dziwił, Babcia dzis zła, ze jej nie zawołałam z parteru;-);-)

ale sadzę, ze dziś nie uda mi sie tego powtórzyć;-) Jolek, normalnie to wyglądało, tylko Bąbel nieaktywny był

Mąż się dziwił, Babcia dzis zła, ze jej nie zawołałam z parteru;-);-)
hooba
lutówka 2009 i 2012
Antar chętnie bym się spotkała, ale ja w zakopcu siedzę bo brat się żeni
i pewnie jeszcze kilka dni tu posiedzę. A na ile przyjeżdżacie? I gdzie będziecie mieszkać?
i pewnie jeszcze kilka dni tu posiedzę. A na ile przyjeżdżacie? I gdzie będziecie mieszkać?reklama
Wydaje mi sie, ze po prostu jest coraz wiecej lotow, a jezeli wiecej samolotow lata, to tez wieksze prawdopodobienstwo, ze wiecej sie rozbije;-)ano tak jest z tymi samolotami kiedys to był najbezpieczniejszy srodek transportu ale teraz coraz wiecej wypadków i katastrof lotniczych. Zastanawiam sie z czego to wynika
Martussa, wyglada na to, ze Haneczka ma niezaklocalny sen

Wlasnie Antar, dawaj do Wrocka;-)