reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
golimku no to w październiku ja bardzo chętnie spotkam się :tak::-). Jak już będziesz bliżej przyjazdu napisz proszę.:-)

nimfii pokazy w Radomiu są co 2 lata. I 2 lata temu i u nas zdarzył się masakryczny wypadek w górze:-( na oczach tysięcy widzów:szok:. Okropne przeżycie :no:. Podczas pokazów ( mijania się, lecenia na siebie dośc blisko) doszło do jakiś nieporozumień pomiędzy pilotami i buuum.
[*]
[*]
[*]. Dobrze , że nie latają nad ludzmi, bo wtedy...:szok:

krafciu ja wiem , że ty blisko mnie .:tak:Pamiętam o was. Nawet myślę jak tu was odwiedzić. Ale w tym roku nie dam już rady:no:. Jak dożyję to w przyszłym cię odwiedzę.:tak::-)

nimfii pokazy w Radomiu są co 2 lata. I 2 lata temu i u nas zdarzył się masakryczny wypadek w górze:-( na oczach tysięcy widzów:szok:. Okropne przeżycie :no:. Podczas pokazów ( mijania się, lecenia na siebie dośc blisko) doszło do jakiś nieporozumień pomiędzy pilotami i buuum.
[*]
[*]
[*]. Dobrze , że nie latają nad ludzmi, bo wtedy...:szok:

:tak::tak:nom to ja wspominalam juz ze ten wypadek samolotowy wydarzyl sie pośrodku parku miedzy osiedlami mieszkalnymi :baffled: nawet nie chce myslec jaki stres musieli przezyc okoliczni mieszkancy...

Teraz tym bardziej sie nie wybiore juz na takie pokazy :tak: nie chce zeby mi cos spadlo na glowe ;-)

ejjjj!! słuchajcieee!!!! pierwszy raz w życiu wykąpałam Hankę na śpiocha!!!:szok::szok::szok: zasnęła przy cycu, spała w najlepsze, a ja ją rozebrałam, wykąpałam, wytarłam i połóżyłam do łóżeczka, bo nawet na cyca sie nie obudziła po kąpieli!! szok!! kilka razy otworzyła oczka tak nieprzytomnie i śpi dalej... ale fajnie tak- podłoga w pokoju zostala sucha, bo Mała Syrenka nie machała grabkami:-D:-D:-D

no to super nie wyobrażam sobie jak to wyglądało

Mysia dzisiaj chyba taki dzień bo mój Niko 2 razy powiedział nieświadomie ma ma

a ja dzisiaj byłam na zakupach z Nikusiem i stwierdziłam ,że to najlepsza osoba w moim domu nadająca się na towarzysza zakupowego: nie marudzi gdy się za długo zastanawiam , nie woła żeby mu coś kupić , nie plącze się pod nogami i nie pogania mnie . Od dzisiaj tylko z nim chodzę tzn jeżdżę na zakupy:-D:-D:-D

no to super nie wyobrażam sobie jak to wyglądało

Mysia dzisiaj chyba taki dzień bo mój Niko 2 razy powiedział nieświadomie ma ma

a ja dzisiaj byłam na zakupach z Nikusiem i stwierdziłam ,że to najlepsza osoba w moim domu nadająca się na towarzysza zakupowego: nie marudzi gdy się za długo zastanawiam , nie woła żeby mu coś kupić , nie plącze się pod nogami i nie pogania mnie . Od dzisiaj tylko z nim chodzę tzn jeżdżę na zakupy:-D:-D:-D
JESZCZE, MOJA DROGA JESZCZE NIE MARUDZI , ja musze jezdzić z cała ferajną do supermarketów [ tragedia-to mało powiedziane] dobrze ze zaczyna się szkoła, :-D:-D:tak::tak::-):-);-);-)

martussa-A JAK TO ZROBIŁAŚ ????????:confused::confused::confused::shocked2::shocked2::shocked2:...

he he, sama nie wiem, Miki...:-D:-D:-D:-D ale sadzę, ze dziś nie uda mi sie tego powtórzyć;-) Jolek, normalnie to wyglądało, tylko Bąbel nieaktywny był:-D:-D:-D

Mąż się dziwił, Babcia dzis zła, ze jej nie zawołałam z parteru;-);-)

Antar chętnie bym się spotkała, ale ja w zakopcu siedzę bo brat się żeni :baffled: i pewnie jeszcze kilka dni tu posiedzę. A na ile przyjeżdżacie? I gdzie będziecie mieszkać?

reklama
ano tak jest z tymi samolotami kiedys to był najbezpieczniejszy srodek transportu ale teraz coraz wiecej wypadków i katastrof lotniczych. Zastanawiam sie z czego to wynika
Wydaje mi sie, ze po prostu jest coraz wiecej lotow, a jezeli wiecej samolotow lata, to tez wieksze prawdopodobienstwo, ze wiecej sie rozbije;-)

Martussa, wyglada na to, ze Haneczka ma niezaklocalny sen:-D

Wlasnie Antar, dawaj do Wrocka;-)

Do góry