aga221122
mama Jurandzika :))
a ty we wrocławiu mieszkasz ??Wlasnie Antar, dawaj do Wrocka;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ty we wrocławiu mieszkasz ??Wlasnie Antar, dawaj do Wrocka;-)
, a poza tym siedzę tu prawie miesiąc i już trochę chyba za długo przebywam z rodziną ;-). Szkoda że wcześniej nie udało Wam się przyjechać :-(, chociaż z drugiej strony we wrześniu w Zakopcu jest o wiele przyjemniej, bo nie ma tylu ludzi. Przez ostatnie tygodnie to masakra była, ani samochodem się ruszyć, na piechotę to też ciężko przejść bo wszędzie tłumy
.
:-)
.Krafciu dobrze wiedzieć, przyczepkę doczepięJ a po drodze kielce i jade z Wami![]()

bo u nas w aucie komplet. Nawet mąż sie śmieje, że gdyby następne dzidzi się pojawiło to musielibyśmy już autobus kupić 

. My w sumie byliśmy już ale dzieci nie
.No i przejeżdżać obok a nie wstapić i dzieciom smoka nie pokazać o którym tak głośno w podręcznikach itp.?

przyznam szczerze, że rozbawiła mnie ta "dziecinada" i tej konwencji żartu myślę, że należałoby się trzymać ;-):-);-) a co do słoni to ja się pochwalę, że w środę byłam w gdańskim ZOO i mam świetną fokę ze słoniem - wrzucę na zamknięty, bo skoro to zwierze bije takie rekordy popularności to muszę
a chciałam z hipopotamem ;-)
w domu sajgon, więc nic tylko się biorę za sprzątanie a nie ploty :-(W KOŃCU NADROBIŁAM TEN WĄTEK
kilka dni urlopu i nieregularnych wejść tutaj i takie dyskusje człowieka omijająprzyznam szczerze, że rozbawiła mnie ta "dziecinada" i tej konwencji żartu myślę, że należałoby się trzymać ;-):-);-) a co do słoni to ja się pochwalę, że w środę byłam w gdańskim ZOO i mam świetną fokę ze słoniem - wrzucę na zamknięty, bo skoro to zwierze bije takie rekordy popularności to muszę
a chciałam z hipopotamem ;-)
a tak bardziej poważnie, to te wieczne wyjazdy bardziej mnie zmęczyły niż praca i remontw domu sajgon, więc nic tylko się biorę za sprzątanie a nie ploty :-(

;-);-)

pdam po pracy, wczoraj 13h, dzis 9, ciekawe ile jutro... i tak jeszcze caly przyszly tydzien.
NAJWAZNIEJSZE JEST TO, ZE MAKSIU MA JUZ ZLOBEK!!!!!!!!!!!!
Wczoraj zadzwonila do mnie kierowniczka i powiedziala, ze jedno dziecko nie bedzie chodzic, bo rodzice znalezli opiekunke! Tak sie ciesze! Ale mamy szczęscie.
http://www.zlobeknr20.krakinfo.pl/index.php?id=178