reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
-j- raczej do 10 nie będę siedzieć, bo muszę we wrześniu wpisy załatwić do indeksu :baffled:, a poza tym siedzę tu prawie miesiąc i już trochę chyba za długo przebywam z rodziną ;-). Szkoda że wcześniej nie udało Wam się przyjechać :-(, chociaż z drugiej strony we wrześniu w Zakopcu jest o wiele przyjemniej, bo nie ma tylu ludzi. Przez ostatnie tygodnie to masakra była, ani samochodem się ruszyć, na piechotę to też ciężko przejść bo wszędzie tłumy :baffled:.
Ale zawsze możecie zahaczyć o Kraków :tak::-):tak:.

J a po drodze kielce i jade z Wami :p
Krafciu dobrze wiedzieć, przyczepkę doczepię :-D:-D:-D bo u nas w aucie komplet. Nawet mąż sie śmieje, że gdyby następne dzidzi się pojawiło to musielibyśmy już autobus kupić :-D:-D:-D

hooba o Kraka zaczepimy:tak:. My w sumie byliśmy już ale dzieci nie:no:.No i przejeżdżać obok a nie wstapić i dzieciom smoka nie pokazać o którym tak głośno w podręcznikach itp.?:baffled::dry:

W KOŃCU NADROBIŁAM TEN WĄTEK :tak::tak::tak::tak:
kilka dni urlopu i nieregularnych wejść tutaj i takie dyskusje człowieka omijają :szok::-D przyznam szczerze, że rozbawiła mnie ta "dziecinada" i tej konwencji żartu myślę, że należałoby się trzymać ;-):-);-) a co do słoni to ja się pochwalę, że w środę byłam w gdańskim ZOO i mam świetną fokę ze słoniem - wrzucę na zamknięty, bo skoro to zwierze bije takie rekordy popularności to muszę :-D a chciałam z hipopotamem ;-)

a tak bardziej poważnie, to te wieczne wyjazdy bardziej mnie zmęczyły niż praca i remont :baffled: w domu sajgon, więc nic tylko się biorę za sprzątanie a nie ploty :-(

pdam po pracy, wczoraj 13h, dzis 9, ciekawe ile jutro... i tak jeszcze caly przyszly tydzien.

NAJWAZNIEJSZE JEST TO, ZE MAKSIU MA JUZ ZLOBEK!!!!!!!!!!!!
Wczoraj zadzwonila do mnie kierowniczka i powiedziala, ze jedno dziecko nie bedzie chodzic, bo rodzice znalezli opiekunke! Tak sie ciesze! Ale mamy szczęscie.

http://www.zlobeknr20.krakinfo.pl/index.php?id=178

Ostatnia edycja:
reklama
W KOŃCU NADROBIŁAM TEN WĄTEK :tak::tak::tak::tak:
kilka dni urlopu i nieregularnych wejść tutaj i takie dyskusje człowieka omijają :szok::-D przyznam szczerze, że rozbawiła mnie ta "dziecinada" i tej konwencji żartu myślę, że należałoby się trzymać ;-):-);-) a co do słoni to ja się pochwalę, że w środę byłam w gdańskim ZOO i mam świetną fokę ze słoniem - wrzucę na zamknięty, bo skoro to zwierze bije takie rekordy popularności to muszę :-D a chciałam z hipopotamem ;-)

a tak bardziej poważnie, to te wieczne wyjazdy bardziej mnie zmęczyły niż praca i remont :baffled: w domu sajgon, więc nic tylko się biorę za sprzątanie a nie ploty :-(

oglądając to zdjęcie pomyślałam ,,ileż ta larkaa musi zjeść,,:tak::tak:;-);-):-p:-p

pdam po pracy, wczoraj 13h, dzis 9, ciekawe ile jutro... i tak jeszcze caly przyszly tydzien.

NAJWAZNIEJSZE JEST TO, ZE MAKSIU MA JUZ ZLOBEK!!!!!!!!!!!!
Wczoraj zadzwonila do mnie kierowniczka i powiedziala, ze jedno dziecko nie bedzie chodzic, bo rodzice znalezli opiekunke! Tak sie ciesze! Ale mamy szczęscie.

http://www.zlobeknr20.krakinfo.pl/index.php?id=178

habciu no to jeden kłopot z głowy

Do góry