reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ja tam nigdy nie czytam regulaminów:)bo zawsze w każdym to samo jest bla bla bla ale te przeczytałam. Sama byłam kiedyś moderatorem pewnej stronki:)
A tak na poważnie to ja wychodzę sama żeby odpocząć.
bez komentarza :-D:-D:-D:-D

martussa oj rozumiem cię z tą wagą;-) sama jak pierwszy raz zobaczyłam 59,5 to przez cały dzień chodziłam uśmiechnięta i co chwilę na wagę wchodziłam bo niedowierzałam:cool2:

reklama
Hej dziewczyny!

idę dzisiaj do fryzjera-artysty-homo :) mam ochotę zaszaleć i zmienić coś u siebie, jak nie wyjdzie to najwyżej w czapce będę chodzić - zima przecież idzie :p

to powodzenia i czekamy na zdjęcie:tak:

Dziewczynki- moja waga dziś rano pokazała na pierwszym miejscu magiczną cyferkę 5!!!:-D:-D:-D:-D c:tak::tak:

Martussa gratulacje! u mnie jest jeszcze 6, muszę jeszscze trochę nad tym popracować.

Martussa wielkie gratki :-)

Dokładnie:tak::tak:. Wytrwała z Ciebie bestia:-):-). Ja ostatnio 5 to chyba w podstawówce widziałam :-D, no i raczej w najblizszym czasie się nie zapowiada:zawstydzona/y:.

Larkaa czekamy na metamorfoze :tak::tak:.
Labudka fajnie z tym aerobikiem:-):tak:. Zawsze to można wyładować złe emocje ;-). Ja dostałam ostatnio od męża kijki, wkładam Barta w chustę i zasuwamy po lesie:happy:. Z tym że pogoda się robi paskudna więc pewnie długo to nie potrwa :-(.

Ok Agi teraz wierzę że nie jestes internetowym oszustem:tak:Fajne to zdjęcie w łóżeczku Miłoszka:-)
Ja chyba jakaś nie ten, nie mam potrzeby wychodzenia bez Zosi, wręcz ubolewam że nie wszędzie mogę ją z sobą zabrać. Choć czasem proszę męża by wyszedł z nią na spacer bo ja nie mam siły i tak jak dzisiaj muszę odespać.

antar to ja to samo nie ten:-p:-p:-p, też nie mam takiej potrzeby, żeby zostawiać pod opieką J komuś innemu. Kilka razy tylko został beze mnie. Raz jak już spał na noc i mnie pół nocy nie było, a kilka razy na 1-1,5h max.

agi pokaźna galeria ;-)

A ja zazdroszczę tym mamom, które mogą siedzieć w domu i opiekować się dziećmi, bez konieczności powrotu do pracy, studiowania, biegania po urzędach i szpitalach... No po prostu nie wiem co mi się tak namnożyło tego teraz, ale Zuzia więcej czasu musi spędzić z kimś niż ze mną i mam straszne wyrzuty sumienia z tego powodu :-(

no nie takiego fajnego posta napisałam i mi się zawiesił komp i wszystko znikło buuu no ale w skrócie to ja Niko nie zostawiam ,dużo mnie dzisiaj omineło na forum a działo się działo
martussa ja też tak chcę
aerobik ? a co to takiego (nie,nie żartuję he he) i resztę zapomniałam co napisałam

reklama
cześć dziewczyny.
miałam dziś pobudkę o 2.30 i od tej pory już nie śpię.:-( nie wiem już co mam o tym myśleć. mały nie chce spać, nie wiem czy go bolą te dziąsła, zębów nie ma jeszcze, a to trwa już 4 tygodnie. czy po prostu się wyspał już. po dzisiejszej nocy mam dość. teraz tata się nim zajmuje. Hubert stwierdził, że może by się teraz pobawił trochę. Ech mam nadzieję, że ten mały rozrabiaka zaraz się zmęczy i przyśnie jeszcze.;-)

Miłego dnia.

Do góry