reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

idę dzisiaj do fryzjera-artysty-homo :) mam ochotę zaszaleć i zmienić coś u siebie, jak nie wyjdzie to najwyżej w czapce będę chodzić - zima przecież idzie :p

reklama
larkaa powodzenia :-) baw sie dobrze i wklej potem swoje zdjecie 'po' :-) tez bym zaszalala, ale na razie przykrywam grzecznie grzywka wlosy, ktore odrastaja po fali wypadania...

a pogoda jest okropna! najgorsze jest, ze jak wstaje do pracy to jest jeszcze ciemno i wszyscy w domu jeszcze śpią...

Dziewczynki- moja waga dziś rano pokazała na pierwszym miejscu magiczną cyferkę 5!!!:-D:-D:-D:-D co prawda dalej były przedzielone przecinkiem dwie dziewiątki ale mam dobry humor na cały tydzień chyba zagwarantowanyyyyy:-D:rofl2::tak:

w tym tygodniu zamierzam rozpocząć walkę z bibliotekami, czytelniami- czyli biorę sie z kopyta za magisterkę:-( może być mnie mniej- jakbyście tęskniły albo co;-);-);-);-)

Larkaaa- po powrocie opisz ze szczegółami wrażenia i zamieść zdjecieeeee:tak::tak::tak:

łał martusa, gratuluje i zazdroszcze :) ja jeszcze stale widze 6 na poczatku, ale juz chyba coraz blizej do wymarzonej 5 :-) a moim celem są dwie piątki :-) i na srode zapisalam sie juz na joge - juz sie nie moge doczekac! umowilam sie z męzolem, ze 2 razy w tygodniu wieczorem bede chodzic na jakis aerobik, a on bedzie kladl malego spac. mam nadzieje,ze nie skonczy sie na jednym razie :-)

reklama
Do góry