reklama
szczęśliwa1
Fanka BB :)
no to udanej metamorfozy życze byle Cię tylko mąż poznał :-)idę dzisiaj do fryzjera-artysty-homomam ochotę zaszaleć i zmienić coś u siebie, jak nie wyjdzie to najwyżej w czapce będę chodzić - zima przecież idzie
![]()

Asus fajnie ze wszystko ok :-)
larkaa powodzenia :-) baw sie dobrze i wklej potem swoje zdjecie 'po' :-) tez bym zaszalala, ale na razie przykrywam grzecznie grzywka wlosy, ktore odrastaja po fali wypadania...
a pogoda jest okropna! najgorsze jest, ze jak wstaje do pracy to jest jeszcze ciemno i wszyscy w domu jeszcze śpią...
a pogoda jest okropna! najgorsze jest, ze jak wstaje do pracy to jest jeszcze ciemno i wszyscy w domu jeszcze śpią...
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Dziewczynki- moja waga dziś rano pokazała na pierwszym miejscu magiczną cyferkę 5!!!

co prawda dalej były przedzielone przecinkiem dwie dziewiątki ale mam dobry humor na cały tydzień chyba zagwarantowanyyyyy

w tym tygodniu zamierzam rozpocząć walkę z bibliotekami, czytelniami- czyli biorę sie z kopyta za magisterkę:-( może być mnie mniej- jakbyście tęskniły albo co;-);-);-);-)
Larkaaa- po powrocie opisz ze szczegółami wrażenia i zamieść zdjecieeeee

w tym tygodniu zamierzam rozpocząć walkę z bibliotekami, czytelniami- czyli biorę sie z kopyta za magisterkę:-( może być mnie mniej- jakbyście tęskniły albo co;-);-);-);-)
Larkaaa- po powrocie opisz ze szczegółami wrażenia i zamieść zdjecieeeee

agi0506
Logowanie do nasza-klasa.pl zapraszam te dziewczyny co nie wierzą że wyjdę bez dziecka na parę godzin
http://nasza-klasa.pl/profile/765856/gallery/album/2/318 a to było ostatnio, nieraz potrzeba odpocząć od dziecka
http://nasza-klasa.pl/profile/765856/gallery/album/2/318 a to było ostatnio, nieraz potrzeba odpocząć od dziecka
łał martusa, gratuluje i zazdroszcze
ja jeszcze stale widze 6 na poczatku, ale juz chyba coraz blizej do wymarzonej 5 :-) a moim celem są dwie piątki :-) i na srode zapisalam sie juz na joge - juz sie nie moge doczekac! umowilam sie z męzolem, ze 2 razy w tygodniu wieczorem bede chodzic na jakis aerobik, a on bedzie kladl malego spac. mam nadzieje,ze nie skonczy sie na jednym razie :-)
aga221122
mama Jurandzika :))
nie da się obejrzeć bo masz zablokowaną galerięLogowanie do nasza-klasa.pl zapraszam te dziewczyny co nie wierzą że wyjdę bez dziecka na parę godzin
Logowanie do nasza-klasa.pl a to było ostatnio, nieraz potrzeba odpocząć od dziecka

haha! zaprosiłaś laski na NK a masz zablokowaną galerięLogowanie do nasza-klasa.pl zapraszam te dziewczyny co nie wierzą że wyjdę bez dziecka na parę godzin
Logowanie do nasza-klasa.pl a to było ostatnio, nieraz potrzeba odpocząć od dziecka

martussa - wow
agi0506
zapomniałam miałam zablokowane.teraz już nie to zobacz sobiehaha! zaprosiłaś laski na NK a masz zablokowaną galerię
martussa - wow) gratulacje! Jeszcze trochę i dogonisz wagowo Agi!
)
reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
eee tam... mnie wystarczy 55:-):-) a Agi to faktycznie kruszynka jest:-)haha! zaprosiłaś laski na NK a masz zablokowaną galerię
martussa - wow) gratulacje! Jeszcze trochę i dogonisz wagowo Agi!
)