reklama
eee u nas na mikser to buźkę otwiera i patrzy tymi swoimi wielkimi ślipiami, bo wie, że to mamuśka jedzonko szykuje;-):-)
ardzesh a może zamiast prezentów materialnych jakoś w naturze się da załatwić ten dostęp;-) nie wiem, zmiana pieluch przez dwa dni, hę?
;-)
ardzesh a może zamiast prezentów materialnych jakoś w naturze się da załatwić ten dostęp;-) nie wiem, zmiana pieluch przez dwa dni, hę?

maltanka
Fanka BB :)
u nas mikser też bardzo interesujące urządzenie. mały tak się wpatruje.
ardzesh a może jakąś słodkością da radę się wkupić, np. domowe ciacho?
;-)
ardzesh a może jakąś słodkością da radę się wkupić, np. domowe ciacho?

ana545
Mama Gabrysia
co do odkurzania, to Kalina uwielbia chodzić za odkurzaczem, wstawać przy nim i trzymać głowę przy tym wylocie śmierdzącego i brudnego powietrzadlatego nie pozwalamy jej się zbliżać do niego za blisko, ale mimo wszystko jest śmieszna.
Gabrys uwielbia tez to:-) niezly ma przy tym fryz,
za to boi sie nie miksera ale mlynka elektrycznego do kawy
i smieszny jest bo nie wono przy nim kichac widze ze sie tego nie boi tylko jakby wkurza go to strasznie, jak tylko ktos kichnie on spoglada sie wymownym wzrokiem robi sie czerwony i tak jakby .... warczy

U nas wszystkie glosne sprzety robia furore,ale najlepszy jest chyba odkurzacz

Gracjanek uwielbia tez wszelkiego rodzaju metki,sznurki i kable,wyobrazcie sobie jego radosc,gdy odkryje sznureczki przy dresach czy metke przy sliniaczku:-)zauwazylam,ze te rzeczy sa dla niego duzo ciekawsze od zabawek...

szczęśliwa1
o tak u nas też metki są super :-)
mary105
Zosie też kable sznureczki przy czapce lub swetrze.Za odkurzaczem też lata:-) Na ,mikser nie reaguje,jak widzi pilota albo telefon to jej nie utrzymam 
Czy wasze dzieci wsadzają wszystko do buzi?Myslałam że u Zoski to taka faza ale to już dość długo trwa.

Czy wasze dzieci wsadzają wszystko do buzi?Myslałam że u Zoski to taka faza ale to już dość długo trwa.
pbg
mama Zuzanki ;)
o tak u nas też metki są super :-)
u nas też, ale odkurzacz jest beee i strasznie się boi, mimo, że jak była mała jej nie przeszkadzał

mary wszysko laduje prędzej czy późnij w buzi... może czasem poogląda w rączkach
reklama