reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Labudka z lutowych dzieciaczkow maly do Ciebie najwiecej bedzie przychodzil zeby odbic sobie te niemowlece czasy posuchy i braku maminego loza :-D;-);-)

Jezyku super ze w pracy sie Tobie podoba Pozdrawiam Goraco:-)

Labudka :-D tak sobie zazartowalam ale tak na serio to ja sie obawiam o siebie bo jestem pewna ze to ja bede miala wtedy przekichane jak nic synio bedzie przychodzil

Aaaaaaaa, zapomnialam Wam napisac, ze moja kolezanka urodzila w czwartek synka!:-):-):-) Ma na imie Patryczek i wazy 3480, ale sa jeszcze w szpitalu, bo maly nie chce robic siusiu ani kupki...:-( Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.

gratulacje dla koleżanki. trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

martussa-
2pzmnwg.gif
no to jestem wyrodna matka
1zx49za.gif

to a też się do takich zaliczam:sorry2:

a najlepsze jest to, ze jak nasze dzieciaki naucza sie chodzic to i tak same beda przylazić do naszych sypialni :-D i wtedy zegnajcie spontaniczne numerki ;-)

:-D:-D:-D trzeba będzie zamykać na kluczyk:-)

no to Hubert już śpi. :-)usypiał 50 minut. M z nim siedział. głaskał go po głowie, czytał mu książkę nie płakał, tylko kręcił się z boku na bok aż usnął.
nastawiłam się, że nie będzie lekko, a nie było tak źle. ciekawe jak jutro będzie.

Robimy spis wyrodnych matek?:-D:-D Ja też nią jestem:cool:

emkamekgratulacje dla koleżanki

Zosia narazie zasypia w swoim łóżeczku albo przy piersi.Czasami muszę ja na chwilę przytulic

dzisiaj bylismy w szpitalu Zosia została z mamą jak zawsze ale dzisiaj pierwszy raz mama ją położyła spac po południu do łózeczka i zasneła nawet bez płaczu:szok::-)

Kurcze ja jeszcze niedawno nie wiedzialam co to takiego problemy z zasypianiem malucha,bo od kiedy Gracjanek skonczyl dwa miesiace sam zasypial w swoim lozeczku,ale wszystko co dobre szybko sie konczy:dry:Pewnie tez wyprobuje sposob Moniki,ale wiem,ze bedzie bardzo ciezko...

Teraz maly spi z tata,bo jakas godzine temu obudzily go fajerwerki,a to dlatego,ze moje miasto obchodzi swieto ognia i prawie kazdy angol z tej okazji obkupil sie w petardy i szczelaja tak od wczoraj:baffled::oo2:

reklama
Do góry