reklama
ana545
Mama Gabrysia
Labudka z lutowych dzieciaczkow maly do Ciebie najwiecej bedzie przychodzil zeby odbic sobie te niemowlece czasy posuchy i braku maminego loza
;-);-)
Jezyku super ze w pracy sie Tobie podoba Pozdrawiam Goraco:-)

Jezyku super ze w pracy sie Tobie podoba Pozdrawiam Goraco:-)
ana545
Mama Gabrysia
Labudka
tak sobie zazartowalam ale tak na serio to ja sie obawiam o siebie bo jestem pewna ze to ja bede miala wtedy przekichane jak nic synio bedzie przychodzil

maltanka
Fanka BB :)
Aaaaaaaa, zapomnialam Wam napisac, ze moja kolezanka urodzila w czwartek synka!:-):-):-) Ma na imie Patryczek i wazy 3480, ale sa jeszcze w szpitalu, bo maly nie chce robic siusiu ani kupki...:-( Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
gratulacje dla koleżanki. trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
martussa-no to jestem wyrodna matka![]()
![]()
to a też się do takich zaliczam

a najlepsze jest to, ze jak nasze dzieciaki naucza sie chodzic to i tak same beda przylazić do naszych sypialnii wtedy zegnajcie spontaniczne numerki ;-)

no to Hubert już śpi. :-)usypiał 50 minut. M z nim siedział. głaskał go po głowie, czytał mu książkę nie płakał, tylko kręcił się z boku na bok aż usnął.
nastawiłam się, że nie będzie lekko, a nie było tak źle. ciekawe jak jutro będzie.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
yeah!!!!!!martussa myślę że się dogadamy![]()

mary105
Robimy spis wyrodnych matek?
Ja też nią jestem
emkamekgratulacje dla koleżanki
Zosia narazie zasypia w swoim łóżeczku albo przy piersi.Czasami muszę ja na chwilę przytulic
dzisiaj bylismy w szpitalu Zosia została z mamą jak zawsze ale dzisiaj pierwszy raz mama ją położyła spac po południu do łózeczka i zasneła nawet bez płaczu
:-)

emkamekgratulacje dla koleżanki
Zosia narazie zasypia w swoim łóżeczku albo przy piersi.Czasami muszę ja na chwilę przytulic
dzisiaj bylismy w szpitalu Zosia została z mamą jak zawsze ale dzisiaj pierwszy raz mama ją położyła spac po południu do łózeczka i zasneła nawet bez płaczu

agi0506
KAFETERIA - Co wy wyrodne matki wiecie o pielgnacji i wychowywaniu dzieci?! - Forum dla kobiet zobaczcie to jest humor roku tak jak i na tym forum że mleko pewne podnosi inteligencje haha
Kurcze ja jeszcze niedawno nie wiedzialam co to takiego problemy z zasypianiem malucha,bo od kiedy Gracjanek skonczyl dwa miesiace sam zasypial w swoim lozeczku,ale wszystko co dobre szybko sie konczy
Pewnie tez wyprobuje sposob Moniki,ale wiem,ze bedzie bardzo ciezko...
Teraz maly spi z tata,bo jakas godzine temu obudzily go fajerwerki,a to dlatego,ze moje miasto obchodzi swieto ognia i prawie kazdy angol z tej okazji obkupil sie w petardy i szczelaja tak od wczoraj

Teraz maly spi z tata,bo jakas godzine temu obudzily go fajerwerki,a to dlatego,ze moje miasto obchodzi swieto ognia i prawie kazdy angol z tej okazji obkupil sie w petardy i szczelaja tak od wczoraj

reklama
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
Agi rewelacyjny link dodalaś
W szoku jestem
Co za chora baba