Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
o, biedny smolik:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Jak chce ją wsiąść to chwyci się babci sweterka i nie chce puscic jak się odsunę to patrzy na mnie i się smieje.i tak nawet parę razy.:-)Jak przychodzimy ze spaceru to ja się rozbieram a babcia wyciąga Zosie z wózka bierze na ręce i ona nie chce do mnieJak chce ją wsiąść to chwyci się babci sweterka i nie chce puscic jak się odsunę to patrzy na mnie i się smieje.i tak nawet parę razy.:-)

jednakże nie wykorzystam jej, bo leżę plackiem w łóżeczku i się kuruję. Pytałam w środę mojej lekarki czy mogę iść na wesele, i ku mojemu zdziwieniu powiedziała, że jeżeli będę czuć się już lepiej i nie będę się z nikim całować i nie będę na nikogo kaszleć to mogę iść 
Mimo, że powiedziałam jej, że panna młoda jest w ciąży

Zawsze płakała jak jechalismy do nich.Cos jej powietrze chyba tam nie pasuje.Mam nadzieje ze jutro będzie ok
Nie było mnie tu uuuuuu, wieki całe, chciałam zajrzeć, potem myślałam, że mam tyle nadrabiania i że i tak nie dam rady byc na bieżąco... No ale Aga przywolała mnie do porządku więc oto jestem. 
Teraz jest akurat chora, jest na antybiotyku, ale i tak ma dobry humorek i nie marudzi.
Może wtedy będę bardziej na bieżąco i bedę miała wiecej czasu na przyjemności, w tym BB. Jestem strasznie ciekawa co u Was, postaram się wpadać częściej, choć na razie niczego nie obiecuję. Możecie obejrzeć nasze fotki na garnku (link w podpisie)