reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
larkaa co za paskudny kundel
się Kalinka nacierpi przez takie bydle! Moja babcia też ma psa, 9-letniego owczarka niemieckiego i jest strasznie o Zuzię zazdrosny, warczy na dzieci, w ogóle jest dziwny. Lubię zwierzęta, psy w szczególności, ale muszą być wychowywane od początku na nieagresywne i znające swoje miejsce w domu. A zaufania to nie mam nawet do najlepszego psa, w końcu to tylko zwierze...

larkaa
Fanka BB :)
Psa wpuściłam do domu po 3 godzinach siedzenia na dworze, złamałam się :|
Kalina jak się wyspała to już było ok. Patrzy się na psa krzywo, ale nie płacze, także jest ok, nie ma traumy. No nic, pozostaje mi uważać teraz na maxa, w życiu już temu psu nie zaufam, a jak Kalina będzie jeść to będę psa zamykać do łazienki. Eh.
Kalina jak się wyspała to już było ok. Patrzy się na psa krzywo, ale nie płacze, także jest ok, nie ma traumy. No nic, pozostaje mi uważać teraz na maxa, w życiu już temu psu nie zaufam, a jak Kalina będzie jeść to będę psa zamykać do łazienki. Eh.
paulusia2209
Antar i ja dołączam się do życzeń, wszystkiego najjjj
larka biedna Kalinka noc buziaczków dla niej i uważajcie na tego psa
larka biedna Kalinka noc buziaczków dla niej i uważajcie na tego psa
ana545
Mama Gabrysia
Larkaa ja tez nie ufam psom jak ide do babci ktora ma lub znajoma podchodzi z psem jestem czujna ale kto by sie spodziewal ze tak wyrwie malej chrupke
buziaczki dla niej dobrze ze nic powaznego sie nie stalo
WESOLYCH SWIAT MAMUSIE :-)

WESOLYCH SWIAT MAMUSIE :-)
Nie wiem kiedy zajrzę więc WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do psów.....u mojej mamy jest Miśka i jest do Krzyska przyzwyczajona, łazi za nim, liźnie go tu i tam, on już nawet specjalnie się nią nie interesuje. Zaufania w 100% nie mam ale nie winiłabym swojego psa za np chapnięcie zębami. I nigdy nie wywiozłabym do schroniska. To jest kwestia wychowania zwierzęcia. Ja za bardzo kocham zwierzęta...czasem bardziej niż niektórych ludzi.....
Co do psów.....u mojej mamy jest Miśka i jest do Krzyska przyzwyczajona, łazi za nim, liźnie go tu i tam, on już nawet specjalnie się nią nie interesuje. Zaufania w 100% nie mam ale nie winiłabym swojego psa za np chapnięcie zębami. I nigdy nie wywiozłabym do schroniska. To jest kwestia wychowania zwierzęcia. Ja za bardzo kocham zwierzęta...czasem bardziej niż niektórych ludzi.....
agi0506
Ho ho hooo! Jestem tańczący Święty Mikołaj i mam dla ciebie życzenie. Przeglądnij sobie moją wideo pocztówkę na
http://www.dancingsantacard.com/?santa=2202840
http://www.dancingsantacard.com/?santa=2202840
zapmarta
Karolkowa mama
Nie wiem kiedy zajrzę więc WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krafciu, zgadzam się z Tobą. Zwierzęta mają tylko instynkt a nie rozum, to od ludzi zależy jak się zachowują (przynajmniej w większości). Zwierzęta u mnie w domu były, są i bedą nieodłączną częścią życia. Tak bym chciała wychować dziecko, aby nigdy nie przeszło obok skrzywdzonego zwierzaka a już napewno nie wywoziło go do schroniska jak już się okaże niepotrzebny.
reklama
maltanka
Witajcie mamuśki. jak znajdę chwilkę to jeszcze wieczorkiem zajrzę, ale już składam serdeczne życzonka świąteczne.

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -