reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Antarku ja z Karolkiem również dołączamy się do życzeń.

Anius, pokazuj tu się zaraz w nowej fryzurce.

Larkaa, kciuki na 18-stego zaciśnięte, bedzie dobrze.:-)

Agi, spokojnych, rodzinnych świąt i uściski dla Miłoszka.

Antar wszystkiego w dniu urodzin
Agi z okazji zblizajacych sie swiat Bozego Narodzenia zycze ci cieplych chwil w rodzinie,duzo szczescia i niezapomnianych wrazen...

Ostatnia edycja:
Wszystkiego Najlepszego Antar.!!!!

Super pomysł z tymi kalendarzami. Szkoda, ze wczesniej nie powieziałyscie, to bym odgapila :)
nieuważnie czytasz ;-):-p
Z tego co pamiętam, to 1 grudnia na zamkniętym dałam fotki z komentarzem, że to na kalendarz dla dziadków :)) chyba agniesiap skomentowała, że fajny pomysł i pytała gdzie zamawiam. Dałam linka.
Proces realizacji zamówienia i dostarczenia do domu - ok tydzień. Jestem baaaardzo zadowolona :) Aż się nie mogę doczekać miny dziadków (i chrzestnych) :)

ardzesh ja też nie zauważyłam :D my zamawialiśmy w listopadzie jak była jakaś mega promocja w Foto Jokerze.
antar 100 lat :*

Dziewczyny strasznie się zdenerwowałam, aż cała się trzęsę.
Nienawidzę psów, ale ok - toleruje je, traktuje dobrze, jedynie nie głaszczę. Mój teściowa ma jamnika, który jest wiecznie nienażarty.
Dziś był u mnie na kawie kolega, który przyjechał z zagranicy, ja dałam Kalinie chrupka kukurydzianego, a ten durny pies, tak ją ugryzł w rękę, że krew jej poleciała.
Cała się trzęsłam, Kalina trzymała tego chrupka w ręce, a durne psisko zacisnęło zęby na ręce i nie chciało puścić. Kalina wyła, a ja siłą otwierałam szczękę psu. Pies oczywiście wyleciał z rzutu na taras i się tym nie przejął ani trochę, bo zaczął się taplać w śniegu, a Kalina trzęsła się z pół godziny, nie mogłam jej uspokoić. Ma opuchniętą rękę, odkaziłam jej tą ranę.
Gdyby to nie był pies teściowej to bym go odrazu do schroniska wywiozła.
Nienawidzę psów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem co mam teraz zrobić, Kalina boi się strasznie, nie chce w ogóle na podłodze siedzieć :(((((

ja uwielbiam psy. Ale jamniki są głupie :-p
Współczuję przeżyć. Uczcie psa, że ma zakaz wstępu na Wasze Salony, i że nie może zbliżyć się do dziecka. A Kalinkę przytulaj i przytulaj. Jest w szoku i zaraz pewnie jej przejdzie...

ardzesh uczę, od kiedy Kalina się urodziła, ale jak widać to nic nie dało, to stary pies ma 13 lat. Już nawet przyzwycziłam się do tego, że jak zapinam Kalinę w foteliku to ta podskakuje i wyrywa jej jedzenie z rąk, ale dziś to przegięła pałe.

reklama
o jejku :( Larkaa współczuje :( Biedna Kalinka się strachu najadła. CO za wredny pies! Ja bym go wywiozła gdzieś, może teściowa się na to zgodzi. To niebezpieczne dla Dziecka. Kalinka może teraz miec uraz do psów biedna :( Ja tez nienawidze psów. Pies tesciwej kiedys o malo nie ugryzł Maksia, to było przy niej. Od tamtej pory pies nie ma prawa byc w jednym pomieszczeniu Maksiem.

Do góry