reklama
zapmarta
Karolkowa mama
Antarku ja z Karolkiem również dołączamy się do życzeń.
Anius, pokazuj tu się zaraz w nowej fryzurce.
Larkaa, kciuki na 18-stego zaciśnięte, bedzie dobrze.:-)
Agi, spokojnych, rodzinnych świąt i uściski dla Miłoszka.
Larkaa, kciuki na 18-stego zaciśnięte, bedzie dobrze.:-)
Agi, spokojnych, rodzinnych świąt i uściski dla Miłoszka.
maltanka
Fanka BB :)
Antarku - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!:-)
ja również dołączam się do życzeń
Antarku Wszystkiego Najlepszego!
no właśnie Anius czy o czymś nie zapomniałaś? gdzie fotki?
nieuważnie czytasz ;-)Wszystkiego Najlepszego Antar.!!!!
Super pomysł z tymi kalendarzami. Szkoda, ze wczesniej nie powieziałyscie, to bym odgapila![]()

Z tego co pamiętam, to 1 grudnia na zamkniętym dałam fotki z komentarzem, że to na kalendarz dla dziadków
Proces realizacji zamówienia i dostarczenia do domu - ok tydzień. Jestem baaaardzo zadowolona
larkaa
ardzesh ja też nie zauważyłam
my zamawialiśmy w listopadzie jak była jakaś mega promocja w Foto Jokerze.
antar 100 lat :*
Dziewczyny strasznie się zdenerwowałam, aż cała się trzęsę.
Nienawidzę psów, ale ok - toleruje je, traktuje dobrze, jedynie nie głaszczę. Mój teściowa ma jamnika, który jest wiecznie nienażarty.
Dziś był u mnie na kawie kolega, który przyjechał z zagranicy, ja dałam Kalinie chrupka kukurydzianego, a ten durny pies, tak ją ugryzł w rękę, że krew jej poleciała.
Cała się trzęsłam, Kalina trzymała tego chrupka w ręce, a durne psisko zacisnęło zęby na ręce i nie chciało puścić. Kalina wyła, a ja siłą otwierałam szczękę psu. Pies oczywiście wyleciał z rzutu na taras i się tym nie przejął ani trochę, bo zaczął się taplać w śniegu, a Kalina trzęsła się z pół godziny, nie mogłam jej uspokoić. Ma opuchniętą rękę, odkaziłam jej tą ranę.
Gdyby to nie był pies teściowej to bym go odrazu do schroniska wywiozła.
Nienawidzę psów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem co mam teraz zrobić, Kalina boi się strasznie, nie chce w ogóle na podłodze siedzieć
((((
antar 100 lat :*
Dziewczyny strasznie się zdenerwowałam, aż cała się trzęsę.
Nienawidzę psów, ale ok - toleruje je, traktuje dobrze, jedynie nie głaszczę. Mój teściowa ma jamnika, który jest wiecznie nienażarty.
Dziś był u mnie na kawie kolega, który przyjechał z zagranicy, ja dałam Kalinie chrupka kukurydzianego, a ten durny pies, tak ją ugryzł w rękę, że krew jej poleciała.
Cała się trzęsłam, Kalina trzymała tego chrupka w ręce, a durne psisko zacisnęło zęby na ręce i nie chciało puścić. Kalina wyła, a ja siłą otwierałam szczękę psu. Pies oczywiście wyleciał z rzutu na taras i się tym nie przejął ani trochę, bo zaczął się taplać w śniegu, a Kalina trzęsła się z pół godziny, nie mogłam jej uspokoić. Ma opuchniętą rękę, odkaziłam jej tą ranę.
Gdyby to nie był pies teściowej to bym go odrazu do schroniska wywiozła.
Nienawidzę psów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem co mam teraz zrobić, Kalina boi się strasznie, nie chce w ogóle na podłodze siedzieć
ja uwielbiam psy. Ale jamniki są głupie 
Współczuję przeżyć. Uczcie psa, że ma zakaz wstępu na Wasze Salony, i że nie może zbliżyć się do dziecka. A Kalinkę przytulaj i przytulaj. Jest w szoku i zaraz pewnie jej przejdzie...

Współczuję przeżyć. Uczcie psa, że ma zakaz wstępu na Wasze Salony, i że nie może zbliżyć się do dziecka. A Kalinkę przytulaj i przytulaj. Jest w szoku i zaraz pewnie jej przejdzie...
larkaa
ardzesh uczę, od kiedy Kalina się urodziła, ale jak widać to nic nie dało, to stary pies ma 13 lat. Już nawet przyzwycziłam się do tego, że jak zapinam Kalinę w foteliku to ta podskakuje i wyrywa jej jedzenie z rąk, ale dziś to przegięła pałe.
reklama
o jejku
Larkaa współczuje
Biedna Kalinka się strachu najadła. CO za wredny pies! Ja bym go wywiozła gdzieś, może teściowa się na to zgodzi. To niebezpieczne dla Dziecka. Kalinka może teraz miec uraz do psów biedna
Ja tez nienawidze psów. Pies tesciwej kiedys o malo nie ugryzł Maksia, to było przy niej. Od tamtej pory pies nie ma prawa byc w jednym pomieszczeniu Maksiem.