reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

dziewczyny czy Wy kupujecie już coś dla Maluszków?? bo mnie bardzo korci..siedze w domu przeglądam allegro i tyle rzeczy już chciałabym kupic...narazie się jeszcze powstrzymuje, ale nie wiem jak długo mi się to uda:)

08_15_2008_25_12_2007_48.png

reklama
Ja przywiozłam sobie z Polski parę najmniejszych ciuszków po moim pierwszym synku..ponieważ juz nie pojade do Polski zrobiłam to teraz:-)
Są takie malusie i cudne , że aż łezka się kręci w oku.... nie mogę uwierzyć że on był taki malusi:tak: leżą sobie w szafie schowane i czekaja na następce..

a z nowych to jeszcze nic nie kupuję, uważam że czasu jest sporo na jakiekolwiek zakupy:-D
ale jak chodzę i kupuje cos dla synka mojego, to korci mnie strasznie aby kupić jakieś śliczności dla dzidziusia hihihihi...

Ja tylko na chwilę... chciałam napisać, że straciłam maleństwo. Dziś miałam zabieg :((( Wpadnę tu do Was jak się wypłaczę i stanę na nogi. Trzymajcie się ciepło

asiq 83 Tak mi przykro...:no: z całego serca jestem myślami z tobą i twoim aniołkiem
Trzymaj się kochana...badź dzielna.....

asiq83 bardzo mi przykro..nie wyobrażam sobie nawet co czujesz:( jakie to niesprawiedliwe!!miało nie byc już więcej Aniołków wśród lutówek :-( trzymaj się jakoś..zaglądaj czasem do nas i pisz jak się czujesz..pozdrawiam przesyłam gorące uściski...

08_15_2008_25_12_2007_48.png

asiq83 :( bardzo mi przykro! Nie wyobrażam sobie co przechodzisz! Kochana trzymaj się i staraj się myśleć o miłych rzeczach. Życzę Ci, żebyś szybciutko doszła do siebie i żeby twój Aniołek wrócił do Ciebie prędzej niż Ci się może to przyśnić. I żeby wszystko dobrze się skończyło!
[*] dla Twojego Aniołka

Asiq83 to musi byc naprawde straszne, przezyc cos takiego. Nawet sobie nie wyobrazam ale jak przeczytalam twoja wiadomosc az dostalam dreszczy. Strasznie mi przykro:-( Trzymaj sie i nie poddawaj, zawsze jest "next time" odezwij sie, czekamy!!!!!!

reklama
Do góry