Martuś daj znać co z Hanią. Strasznie współczuję strachu
Moja Zosia ma jakiegoś rotawirusa mimo że jest zaszczepiona. Dwa dni miała gorączkę pod 39 i okropna biegunka. Dzisiaj już gorączki nie ma, ale biegunka jest dalej.
A teraz troszkę z weselszej beczki: mam polską klawiaturę bo mąż się zlitował i kupił mi laptopa
))) Używanego, ale za to mojego własnego, prywatnego, kochanego laptopika, który właśnie jest na moich kolanach. Ależ mi tym sprawił przyjemność
Wszystkim życzę zatem podobnych radości i dobrego humoru. Zdrówka i zadowolonych dzieciaczków
Moja Zosia ma jakiegoś rotawirusa mimo że jest zaszczepiona. Dwa dni miała gorączkę pod 39 i okropna biegunka. Dzisiaj już gorączki nie ma, ale biegunka jest dalej.
A teraz troszkę z weselszej beczki: mam polską klawiaturę bo mąż się zlitował i kupił mi laptopa
Wszystkim życzę zatem podobnych radości i dobrego humoru. Zdrówka i zadowolonych dzieciaczków

Poza tym maleństwo pięknie się rozwija, rośnie, a ja też rosnę ;-) Już 3kg na plusie (a właściwie po początkowym spadku 5kg), a brzuch mam tak duży jak z Wercią w 6 miesiącu. Jutro zrobię fotkę i pokażę :-)