reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

zdrówka wszystkim chorowitkom:tak: my póki co zdrowi;-)

Agniesiu no i super, Wercia będzie miałą siostrzyczke:-)
Antar powodzenia w zaciążeniu;-)

reklama
Agniesiu gratulacje! jakieś imienne typy?

My wczoraj ze żłobka wróciliśmy z gorączką :( nic się na razie nie wykluło i oby tak zostało, dzisiaj 37st ale i tak młody został w domu.

ja miałam wczoraj napisać, ale cały dziń coś... i goście wciąż byli i nie miałam kiedy... Boże ja zamiast odpocząć to sie jeszcze gorzej tym urlopem męcze... ale do rzeczy, wczoraj robiliśmy USG i wszystko z dzieciaczkiem dobrze, zdrowy i odpowiednio duży do wieku ciązy, jest tylko mały problem z łożyskiem bo bardzo nisko umiejscowione 2cm od ujścia i to może być problem przy porodzie, ale jeszcze przed wyjazdem mam do pana przyjść to zobaczy czy się podnosi wraz ze wzrostem macicy... no a odnośnie płci to będzie druga babeczka Maja na 100% bo mam zdjęcie warg sromowych hehehe więc o pomyłce nie może być mowy ;) ale Ala i tak nie chce dać sie przekonać, że to Maja i dalej mówi, że tam mieszka JACIU ;)

Martusia trzymam kciuki za mame,oby wszystko bylo wporzadku
Lajfiku duzo zdrowka dla was
Agniesia,maranka gratuluje coreczek!!!
antar w takim razie zycze owocnych przytulanek

A ja sie pozale troche,bo Gracjan juz od kilkunastu dni budzi sie w nocy,potrafi przeplakac nawet 2 godz,ale ja jestem twarda i nie zabieram go do lozka tylko chedze do niego co kilka minut,a jeszcze niedawno bylo idealnie mlody zasypial ok 20 i budzil sie o 5-6 rano,mam nadzieje,ze to przejscoiwe i juz wkrotce wszystko wroci do normy

Maranka gratuluję drugiej córci :-)
Mysia, u nas też tak było przez ponad miesiąc i się uspokoiło. Teraz znów przesypia całe noce, choć czasem jak jej smoczek wypadnie z łóżeczka to się przebudzi, a poza tym to popłakuje sobie przez sen. Ale od 20 - 21 śpi do 5 - 6.30. Dziś rekord, spała do 8, ale o 5 dałam kaszę, bo normalnie błagała o mleko.

Typy imienne są, ba nawet już na 100% wybrane, ale ujawnię jak będzie 100% pewności ;-)

Agniesia, Maranka - pięknie :D:D dwie babeczki przybedą nam na świat :))
antarku - przestań myśleć o zaciążeniu - może wtedy się uda. Może za bardzo się stresujesz ;) trzymam kciuki!

Martussa - ja tez przeczytałam malutka a nie matulka! Pisz wyraźniej ;) Dobrze, że mama już w domku cała i zdrowa! cium
lajfik - a nie miałaś ostatnio czerwonych uszu i krost na języku? Bo ostatnie dwa weekendy spędziłam z agą i obgadywałyśmy Cię! (że dawno Cię na forum nie ma i że nas zaniedbujesz!!! ps. nie odpowiedzialas na FB :p) Współczuję przeżyć z bajką! wracajcie do zdrowia i domku!

Martusa zdrowka dla mamy
Lajfiku brzmi strasznie szybkiego powrotu ze szpitala trzymajcie sie
Agniesia,maranka a wiec beda dziewuszki super super
antarku zobaczysz niedlugo i ty bedziesz brzuchata nie stresuj sie :-)

Gabrys na szczescie zdrowy ale strasznie pozarty przez komary ogromne bable na twarzy przez to budzi sie w nocy drapie i jeczy poza tym ja zmeczona starndardowo , ehh kiedy to minie ?

No, ciężarówki, to Wam dwóm przynajmniej wyprawki kolorami już pasują :-D:-D:-D

Mamę mam w domu, osłabiona, ale po 48 h w szpitalu w DG tu mogłaby w mrozie siedziec i po ciemku a byłaby najszczęśliwsza na świecie:tak::tak:Hania odżyła ze babcia już w domku.

Antarku - alleluja i do przodu - byleby seks był głównym celem i niemożliwy do zniesienia orgazm, a plemniczki zrobią swoje w dobrym momencie
:-D:-D:-D

reklama
Zycze zdrówka chorym mamom i maluchom! Widze ze problemy zdrowotne na BB sie skumulowaly. :-(

agniesiu martanka świetnie ze znacie już płeć:tak: gratuluje drugiej córci :tak: Może to teraz bedzie "etap dziewczynek" bo jak rodzilam Macka to wiekszosc chlopcow sie rodzila. Przydaloby sie dla rownowagi wiecej plci pieknej :tak:

mysia i my mamy podobne problemy nocne, tylko ze mlody nie placze dlugo bo zabieram go do lozka. Zaczol robic tak czesciej odkad zaczelam szkole i praktycznie caly weekend mnie nie ma w domu. Wstaje w nocy i chce TYLKO do mamy. Wiec podejrzewam ze teskni troszke, no i pozatym chce sprawdzic nawet w nocy czy jestem, czy gdzies sobie poszlam :dry:

ana sama zastanawiam sie jak to bedzie z tym zmeczeniem... tez bym chciala miec mozliwosc odpoczac troszke wiecej niz na codzien. Przydalby mi sie choc jeden dzien z dala od rodziny, problemow i obowiazkow. Dzien calkowitej samotnosci... To bym sie wyspala i odpoczela takze psychicznie :baffled:

A na razie co mam.... Szkole w weekendy, Macka na codzien.... Duży plus ostatnio taki ze mi firma przedluzyla umowe na czas nieokreslony wiec moge ze 2 lata jeszcze siedzien na wychowawczym i brac zasilek wychowawczy :-) Ale pieniazkow na zycie stracza nam "na styk" to konca miesiaca, wiec mysle o jakiejs dodatkowej pracy.... Na razie powystawialam kilka rzeczy na allegro to zawsze troszke grosza sie sypnie. No a w najblizszy weekend moja przyjaciółka bierze ślub :-) Juz od dawna nie moge sie doczekac tego dnia jak zobacze ja przed ołtarzem. Chyba sie porycze z wrażenia! Ta kolezanka przez cale zycie nie miala zbyt wiele szczescia jesli chodzi o stosunki w grupie rówieśniczej, a tym bardziej jesli chodzi o zaiteresowanie facetów. Tym bardziej ciesze sie ze w koncu znalazla tego jedynego, naprawde świetnego chłopaka. Martwi mnie tylko ze ona wiecej sie stresuje niz cieszy... Ale pewnie gdy powie "TAK" to stres ją opuści :tak:

Do góry