reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ale szybko mijają te weekendy:-(. My już od 7:00 na nogach a małżon jeszcze w wyrku. My tez po obiadku wybieramy się do mojej mamusi z czego moja dróga połówka nie jest zbytnio zadowolona. Tak to niestety jest z teściami.

Witam w koleiny deszczowy dzień.

reklama
my się wybieramy na działeczkę. po całym tygodniu leżenia mam dość, ale opłacało się, wczoraj miałam tylko 8 twardnień przez cały dzień:)i dzidzia dzisiaj bardziej aktywna. Ranopostawiłam sobie na brzuszku jogurt i wtedy mała kopnęła i zachwiał się. aż się boję myśleć co będzie później:)

No ja tez coraz lepiej wyczuwam te ruchy..wczesniej takie laskotanie upierdliwe bylo, tak bardzo nisko..potem np dzien, dwa ciszy, a teraz takie delikatne pukanie. Czasami jak poloze reke na brzuchu to uda mi sie wyczuc taki delikatny ruch, ale na razie naprawde jest on bardzo delikatny.

j fajne dzieciaczki..i jakie do siebie podobne ;)

jezyk ja to sie napatrzyc na tego Twojego Kacperka nie moge..ach te oczy

Taka deszczowa i senna ta niedziela, ze nic sie nie chce. Nam nawet obiadu nie chce sie robic wiec wykorzystamy lenia i idziemy zjesc cos na miescie, przy okazji spacer bedzie.

Antar fajny eksperyment z tym jogurtem ;)))

Witam wszystkich! w piatek mialam USG i okazalo sie ze bendzie chlopak:-):-) bardzo sie ciesze, super!!!!!!! najlepsze jest to, ze nasz kochany "Oskarek" (bo tak bendzie mial na imie) najprawdopodobniej wiedzial, ze chcemy wiedziec kim jest, wiedz na samym poczatku robienia usg rozsunol nozki tak ze bylo wszystko widac :tak:

Yawla dzięki:-) te oczka to po tatusiu ja mam niestety (albo i stety) niebieskie

barbara to super że znać płeć chłopców nam nareszcie przybywa będzie wyrównanie:-):-)

Niedziela leniwa i senna tak jak piszecie a my sami bo mąż na służbie. Jutro już Kacperek idzie do przedszkola i mam nadzieje że nic nie przyniesie żadnej nowej choroby

antar
a jednak opłaca się leżeć.

Dziewczyny a ja jutro mam wizytę i strasznie się denerwuję nie chciałabym się dowiedzieć że jednak muszę do szpitala oj żeby wszystko było ok z tą szyjką

No i weekend prawie że zleciał.:-(
barbara gratuluje synka, ja też bym chciała już znać płeć swojego dzieciątka.
jezyk a ty pracująca mama skoro maluszek uczęszcza do przedszkola?Mam nadzieję , że wszystko będzie ok z twoją szyjką. Wiem , że łatwo się pisze ale badź dobrej myśli.

A ja dzis odebrałam wyniki morfologii i nie jest idealnie. RBC , HGB, HCT poniżej normy a MCH i MCHC powyżej. dobrze że dziś wizyta u ginekologa :(

reklama
kraft83, mnie też drętwieją ręce i nogi. Zastanawiałam się czy nie jest brak potasu lub magnezu. W środę idę do lekarza i będę się pytać. Poza tym żyły czasem mnie potwornie bolą, wyskakują i zaczynają pulsować. Morfologią nie martw się ja też miałam niebardzo wyniki w poprzedniej ciąży, do tego anemię, ale nie był to jakiś wielki problem.
Miłego dnia dziewczyny:-) Ja jadę do promotora mam nadzieję, że tym razem go zastanę, bo jak nie to chyba wielką awanturę na uczelni zrobię...

Do góry