witam :-) zacznę od
Habci- przed chwilką dostałam smska, że czuje się dobrze po kroplóweczkach- i chwała kroplówkom za to!!:-)
Druga rzecz- byliśmy wczoraj w szkole rodzenia i czuję coraz większy spokój przed samym porodem, wiecie? uczyłyśmy się wczoraj bujać na piłce, wykorzystywać mężów do porodu, oddychać podczas skurczu, podczas parcia i relaksować pomiędzy skurczami. i położna pokazała nam zestaw ćwiczeń przygotowujący naszą sprawność do porodu. było nas cztery ciężarowki i bawiłyśmy się jak małe dzieci bujając się na pleckach z lewej na prawą- obłęd, brzuch rozbolał mnie od śmiechu. okazało się, że umiem oddychać przeponą

szok

i mam fajnie rozciągnięte krocze ;-) i że zeby uniknąć nacięcia można sobie pochwę masować olejkiem- któraś to robi?? mam nawet taki przepis, tylko nie wiem, gdzie kupić olejek migdałowy??
i obejrzeliśmy sobie klinikę, i salę porodową- ło, normalnie wypas :-) muzyczka, świeczki- oczywiście w chwili porodu full światło, ale podczas drugiej fazy- klimacik:-)
i do
Postrzałki- niski brzuszek?? nie wygląda, ale ja nie jestem w tej dziedzinie autorytetem...dobrze, że masz margines na taką diagnozę bioenergoterapeuty... ale jeśli faktycznie masz zastrzeżenia do swojego lekarza- to nie mąż, zawsze można wymienić i czasem nawet trzeba:-)
Aaa, i skończyliśmy z Małżonem pokój!!! wsio do wprowadzki, tylko... klatka jeszcze w świeżym betonie bez posadzki... nie można się wprowadzać.. pan od kafelkow przyjdzie za dwa tygodnie dopiero :-(
wiecie co?? że też musialam zajść w ciążę i przytyć
PRAWIE 10 KG, żeby mi Małżon prawił komplementy, typu: "
Masz fajną, małą dupkę, wiesz??"

a przez pięć lat domagał się mniejszej... traf tu za facetami...
Antar- to szukuj się tam na jutro pięknie,
Zosię proszę pouczyć, że to jest dzień tylko dla Ciebi i M., więc powinna grzecznie się bujać sama i nie zabierać mamie energii:-) Wszystkiego najlepsiejszego!!!
Aga- to powodzenia z Panami Ci życzę, od prawie dwoch lat mamy rozpoczetą rozbudowę i generalny remont domu, fachofcuuufff jest jak mrófkuuufff, co jeden- bardziej kompetentny

Justina84- ja pasjami oglądam CSI- jak są sekcje zwłok- to wtedy jestem siódmym niebie;-);-) zboczenia ciężarnej kobiety
miala być krótka odpowiedź :-)