reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

wiem dziewczyny, bo jestem do tyłu z wyprawką, gonię teraz a mogłam to zrobić na spokojnie.
tylko, że gdybym była na zwolnieniu to siedziałabym w domu, bo mój F dużo pracuje. Do tego taka pogoda, że nic się nie chce. A ja jestem przyzwyczajona do życia w biegu, ciągle w ruchu. Jeszcze na angielski dwa razy w tyg. śmigam po pracy, więc często jestem dopiero o 20 w domu.
A gdybym miała tak sama siedzieć całe dnie sama to zwariowałabym.

reklama
Mam wiadomość od antar!!!!

Dostałam od niej sms'a koło północy, że jedzenie na IP, coś się zaczęło i skurcze nie przeszły po wejściu do wanny.
Napisałam jej kolejnego, jak tylko będę mieć odpowiedzieć co słychać dam znać!!!!

Pozdrowienia dla Habci :)
Słuchajcie spałam dziś jak niemowlę! :D Na siusiu wstałam tylko 3 razy, a poza tym to nic i nikt ;) mnie nie budził. Jejku jakie cudowne uczucie :D

No dokładnie, elvis otworzyła drzwi (na oścież!!!) i teraz się zacznie (z czego ja bardzo się cieszę) :)
mam nadzieję, że Antar nie będzie się za długo męczyć, chociaż Zosia kawał baby to nigdy nic nie wiadomo :O

Agniesia P. Kurde a ja mam z kolei oczy na zapałki, spałam dziś koło 3 godzin, masakra jakaś ;/ Moi sąsiedzi znowu wczoraj robili bibę do późnej nocy, coraz bardziej mnie to przeraża jak będzie dziecko, kurde oczy na zapałki zapuchnięte, a tu jeszcze 2 razy w tygodniu imprezy u sąsiadów i nie ma spania!!!!

O proszę! Antar kciuki zaciśnięte :tak::tak::tak::tak::tak:
larka no to może dałoby radę pogadać z tymi sąsiadami:sorry: Ja bym nie wytrzymała, na szczęście nie mam takich sąsiadów :-)

Wiadomość od antar

Zostawili ją na noc w szpitalu, bo może akcja porodowa się rozkręci, ale o 2:00 w nocy wszystko ucichło. O 9 będzie wiedzieć czy będzie mieć wywoływany poród ze względu na dużą wagę dziecka. Lekarze stwierdzili, że jakby miała rodzić w terminie to tylko CC wchodzi w grę.

Agniesia P. no właśnie sąsiedzi to przyjaciele rodziny (dom bliźniak), ale każdemu jest głupio się odezwać, bo przecież nie zabronisz drugiemu człowiekowi się bawić ;/ Wszystko przez te cienkie ściany no i to, że akurat przez nasz pokój przechodzi komin, który w połowie jest u nas i w połowie u nich i totalnie wszystko się niesie, słychać słowo w słowo, a my co mamy powiedzieć "cioci możecie szeptać?" ;/

reklama
Do góry