reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Wow no to widzę że się zaczęło..
Antar kciuki zaciśnięte..

Jak patrzę na zdjęcie jej brzucha i w ogóle na Jej figurę to aż się wierzyć nie chcę że ta jej córa taka wielka panna się zapowiada:-)

reklama
hej dziewczęta! Wczoraj nie mogłam zajrzeć na forum. Byłam ciekawa co z Elwiskiem. Dzisiaj patrzę, a tu następna mamuśka chce rozwiązać kokardkę.
Antar trzymam za ciebie i dzidzię kciuki.:laugh2::laugh2::laugh2:

A jeśli chodzi o spanie to pamiętam jak byłam z moim starszym synem w ciąży Kamilem , przesypiałam całe dnie.Na 7 do pracy w czasie pracy przerwa 1 godz. drzemka. Wracałam o 15 i spanko do rana. Z drugim synem Erykiem już mniej no bo Kamcio potrzebował też zainteresowania. Ale moi chłopcy dużo spali tak,że ja też mogłam spać. Ale teraz to ja nie wiem co jest . Idę spać o 22-23 i wsaję o6-7 i cały dzień jestem aktywna .Nie mogę usiedzieć ,a żeby się położyć to nie ma mowy. Chociaż strasznie boli mnie kręgosłup i nogi w pachwinach.
Ale za to MÓJ maluszek daje o sobie znać cały czas. Zastanawiam się kiedy ON śpi chyba w nocy. Oj ale się rozpisałam .Sorki:sorry::zawstydzona/y:

larkaa to rzeczywiście sytuacja trochę patowa. Ale skoro to przyjaciele rodziny, to może sami wpadną na pomysł, by ograniczyć imprezowanie choćby do 1 tygodniowo;-)
To czekamy na kolejne wieści od Antar :-)

Huraaaa ...ale super:-p zaczyna się adrenalinka na naszym forum ;-)
Larkaa pewnie byłaś podekscytowana tym eskiem co ???;-)
Ojjjj antarku życzę Ci expresowego porodu ...:-D:-D:-D

Ja dziś śmigam na wizytę o 10:15..
Noc miałam dobrą ...sny za to były EXTRA ...:-p myślałam ,że rano napadnę na męża jak tygrysica :-D:-D:-D:-p

Co macie dziś na obiad laski ...bo brak mi pomysłu co tu zrobić :eek:

Widzę, że wątek nowinkowy z porodówki się nie przyjmie? ;-):-)
Bo jak do tej pory wszystkie nowinki wklepujecie na plotki lutówek.
Chcecie żebym dostała zawału? Niczego się nie spodziewałam a tu takie wieści, że zaraz antar się rozdwoi. Swoją drogą, myślałam, że antar poczeka na mnie! ;-):-p Ale z drugiej strony moja niunia nie jest takim gigantem jak jej Zosia, więc jestem w stanie wybaczyć ;-)
Jejku :) ja też już chcę niedługo! :-)

reklama
Jejku :) ja też już chcę niedługo! :-)

Ardzesh Właśnie zajrzałam na twój suwak ...i ja dokładnie rodziłam Kubę w 39 i 3 dzień :-) czyli tydzień później :-D
Polecisz lada chwila kochana ...kurcze ale fajnie :-D...chyba że Aga Cię wyprzedzi ;-)
A moja koleżanka tu z Irlandii ...bidulka termin miała na 16-tego i dalej się kula z bagażem ... jak coś to dopiero będą jej wywoływać 9-10 dzień po terminie...a jej brzuszek to od jakiegoś miesiąca jest nisko ..i czop zaczął odchodzić jakieś 5 dni temu ..a tu lipa ..mały się nie spieszy i już ...:-p

Do góry