reklama
A jeśli chodzi o spanie to pamiętam jak byłam z moim starszym synem w ciąży Kamilem , przesypiałam całe dnie.Na 7 do pracy w czasie pracy przerwa 1 godz. drzemka. Wracałam o 15 i spanko do rana. Z drugim synem Erykiem już mniej no bo Kamcio potrzebował też zainteresowania. Ale moi chłopcy dużo spali tak,że ja też mogłam spać. Ale teraz to ja nie wiem co jest . Idę spać o 22-23 i wsaję o6-7 i cały dzień jestem aktywna .Nie mogę usiedzieć ,a żeby się położyć to nie ma mowy. Chociaż strasznie boli mnie kręgosłup i nogi w pachwinach.
Ale za to MÓJ maluszek daje o sobie znać cały czas. Zastanawiam się kiedy ON śpi chyba w nocy. Oj ale się rozpisałam .Sorki

Ale za to MÓJ maluszek daje o sobie znać cały czas. Zastanawiam się kiedy ON śpi chyba w nocy. Oj ale się rozpisałam .Sorki

lajfik
Kuba i Kaja;*
Huraaaa ...ale super
zaczyna się adrenalinka na naszym forum ;-)
Larkaa pewnie byłaś podekscytowana tym eskiem co ???;-)
Ojjjj antarku życzę Ci expresowego porodu ...

Ja dziś śmigam na wizytę o 10:15..
Noc miałam dobrą ...sny za to były EXTRA ...
myślałam ,że rano napadnę na męża jak tygrysica 

Co macie dziś na obiad laski ...bo brak mi pomysłu co tu zrobić

Larkaa pewnie byłaś podekscytowana tym eskiem co ???;-)
Ojjjj antarku życzę Ci expresowego porodu ...

Ja dziś śmigam na wizytę o 10:15..
Noc miałam dobrą ...sny za to były EXTRA ...

Co macie dziś na obiad laski ...bo brak mi pomysłu co tu zrobić

Widzę, że wątek nowinkowy z porodówki się nie przyjmie? ;-):-)
Bo jak do tej pory wszystkie nowinki wklepujecie na plotki lutówek.
Chcecie żebym dostała zawału? Niczego się nie spodziewałam a tu takie wieści, że zaraz antar się rozdwoi. Swoją drogą, myślałam, że antar poczeka na mnie! ;-)
Ale z drugiej strony moja niunia nie jest takim gigantem jak jej Zosia, więc jestem w stanie wybaczyć ;-)
Jejku
ja też już chcę niedługo! :-)
Bo jak do tej pory wszystkie nowinki wklepujecie na plotki lutówek.
Chcecie żebym dostała zawału? Niczego się nie spodziewałam a tu takie wieści, że zaraz antar się rozdwoi. Swoją drogą, myślałam, że antar poczeka na mnie! ;-)

Jejku
reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Jejkuja też już chcę niedługo! :-)
Ardzesh Właśnie zajrzałam na twój suwak ...i ja dokładnie rodziłam Kubę w 39 i 3 dzień :-) czyli tydzień później

Polecisz lada chwila kochana ...kurcze ale fajnie

A moja koleżanka tu z Irlandii ...bidulka termin miała na 16-tego i dalej się kula z bagażem ... jak coś to dopiero będą jej wywoływać 9-10 dzień po terminie...a jej brzuszek to od jakiegoś miesiąca jest nisko ..i czop zaczął odchodzić jakieś 5 dni temu ..a tu lipa ..mały się nie spieszy i już ...