Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
no, Kobitki, ja też mam przerwy w spaniu:-( ale nie siusiam tak często na szczęście... jeszcze...
a w ogóle, to zamknęłam już sesję (dziś zdałam egzamin - zdawałam ustnie i tak sie zasapałam, że nie mogłam dokończyć wypowiedzi normalnie!!!
), w nagrodę kupiłam sobie blueeee mięciutki szlafrok do szpitala i poprzeglądałam ciuszki od koleżanki- jakieś trzy prania przede mną w tym tygodniu się szykują!!!!
jutro wyciągam Małżona na rajd za: fotelikiem, łóżeczkiem, materacem i przewijakiem... a i brak mi jeszcze karmników na piersi, ale to sie zobaczy...
i biodro mnie napier..tego aż chodzić nie mogę- dziś przegonił mnie w Katowicach starszy pan poruszający sie o dwóch kulach... na jednej zmianie świateł też trudno było mi zdążyć na zielonym...

aha, pisałam smska do HABCI- i nic...:-( któraś coś wie?? nie chcę dzwonić, by jej nie niepokoić, ale martwi mnie trochę, że milczy długo...
a w ogóle, to zamknęłam już sesję (dziś zdałam egzamin - zdawałam ustnie i tak sie zasapałam, że nie mogłam dokończyć wypowiedzi normalnie!!!

), w nagrodę kupiłam sobie blueeee mięciutki szlafrok do szpitala i poprzeglądałam ciuszki od koleżanki- jakieś trzy prania przede mną w tym tygodniu się szykują!!!!jutro wyciągam Małżona na rajd za: fotelikiem, łóżeczkiem, materacem i przewijakiem... a i brak mi jeszcze karmników na piersi, ale to sie zobaczy...
i biodro mnie napier..tego aż chodzić nie mogę- dziś przegonił mnie w Katowicach starszy pan poruszający sie o dwóch kulach... na jednej zmianie świateł też trudno było mi zdążyć na zielonym...

aha, pisałam smska do HABCI- i nic...:-( któraś coś wie?? nie chcę dzwonić, by jej nie niepokoić, ale martwi mnie trochę, że milczy długo...

Trzeba za wczasu zaczac kuracje
mój gin bez problemu pisze ciężarnym zwolnienie, ale znam takich, którzy go w zyciu nie wystawią