reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

-j- z tego co slyszalam to mozna farbowac, ale trzeba wiedziec jakim preparatem :tak:

jolek2 mysle ze nie zostaniesz sama :tak: pewnie nie jedna z nas przenosi ciaze nawet do marca:-D choc fakt faktem pewnie po 40tc aktywnosc forumowiczek zmaleje

reklama
urodzę, nie urodzę, kiedy,, jak itp. Widze że czas wziąć na tapetę temat jak po domowemu przyspieszyć poród :) No numer 1 to pewnie figle. Ja zaraz ide korzystać z numeru 2 i posprzątam :-)

- choc fakt faktem pewnie po 40tc aktywnosc forumowiczek zmaleje

hehe :-) albo sie dopiero zacznie, jak u nas na styczniówkach ;-)
będą gadki o kupkach, sapkach, wysypkach, kolkach, nieprzespanych nocach, pierwszych uśmiechach itp :-)
Najlepsze przed Wami! :-)

-j- ja ostro nadrabiam stracone kilogramy, zdrowa jak ryba, cały dzień z pełna buzią chodzę - jedynie od mleka trzy kroki w bok jestem :) a Ty kochana jak tam się trzymasz biedactwo? A farbować podobno można, coś tam piszą o tym w nowym M jak Mama.

kraf trzeba działać, ja od godziny sprzątam :D w dodatku włączyłam sobie muzyke na cały dom i tańczę ze szmatą (taka mała zemsta, sąsiedzi wczoraj znowu bibe mieli, a dziś mają remont i mi stukaja w ściane to niech słuchają tego na co ja mam ochotę) :D

AbEjA tez racja :tak:

mnie sie jeszcze nie marzy przyspieszenie porodu ;-) do polowy lutego chce przetrzymac :-D
Wczoraj prawie caly dzien sprzatalam :baffled: maz staral sie aktywnie pomagac... mimo to wieczorem prawie czolgalam sie do lozka :rofl2: Powiedzialam sobie ze nigdy wiecej :-p Nawet jesli mialabym zaczac rodzic teraz to chce byc wypoczeta - porod to ciezka praca i obciazenie dla organizmu.... Wiec siedze przed TV i kompem, zajadam sie ile moge, no i co najwyzej obiad ugotuje... Leniwca chwyciclam :-D

Ostatnia edycja:
witam
ale piszecie jak oszalale :szok: tyle stron do nadrobienia w jeden dzien ;-)

-j- ja bym sie nawet nie zastanawiala i robila pasemka. podobno pasemka lepiej robic w ciazy niz malowac cale wlosy na ciemno ale ja i tak tez planuje za jakis tydzien moze dwa pomalowac wlosy coby na porodowce jakos wygladac :-p jezeli to cokolwiek mi moze pomoc hihihi:-p:rofl2:
Antar bardzo mi przykro ze musialas zostawic soja Zosienke w szpitalu:-(. mam nadzieje ze dzisiaj jej poziom bilirubiny juz sie obnizyl i ze lada moment wypisza ja ze szpitala
Elwis to mi nie pomoglas mowiac ze Kuba Twoj zrobil sie nieznosny :no: bo w glawie ciagle mam taka mysl ze moja Zuzia bedzie jak aniolek i w wielu rzeczach bedzie chciala mi pomoc przy mlodszym rodzenstwie :sorry2: chociaz to takie oszukiwanie samego siebie.
hihihi wlasnie mi sie przypomnialo jakie mialam wyobrazenia przy pierwszym porodzie :-D:-D:-D myslalam tak jak Wy ze jak mama mnie urodzila szybciutko to i mi tak samo pojdzie i bylam swiecie przekonana o tym do samego konca:tak:i ze bedzie prawie bezbolesnie. nie nie nie kochane ale wcale tak nie bylo:no: moze i szybko urodzilam bo ok 4-5 godz ale wcale bezbolesnie nie bylo i teraz najbardziej boje sie tych skurczow od krzyza wrrrr:crazy:.ale nie bierzcie tego co napisalam na serio bo kazdy porod jest inny i kazda inaczej odczuwa bol.bbedzie dobrze:sorry2:
ale z perspektywy czasu teraz mi sie smiac chce samej z siebie :-D:-D:-D

larkaa no to dobrze, że już dobrze.:tak:. Mnie tez już lepiej. Czerwony nochal samruję sudocremem. Teraz to dopiero wyglądam.:baffled:

witam
ale piszecie jak oszalale :szok: tyle stron do nadrobienia w jeden dzien ;-)

-j- ja bym sie nawet nie zastanawiala i robila pasemka. podobno pasemka lepiej robic w ciazy niz malowac cale wlosy na ciemno ale ja i tak tez planuje za jakis tydzien moze dwa pomalowac wlosy coby na porodowce jakos wygladac :-p jezeli to cokolwiek mi moze pomoc hihihi:-p:rofl2:
no właśnie o to mi chodzi , by troszkę chociażby zatuszować tą opuchniętą twarz i czerwony nos, który mam nadzieję , że do tego czasu zrobi sie normalny.:sorry2:

Podobno olej rycynowy tez dziala,generalne porzadki i wieszanie firanek:tak:;-)
Do fryzjera to sie wybieram jeszcze przed porodem,bo jak nie teraz to kiedy?hehehe

reklama
-j- a jakie niby przeciw skazania do farbowania?? Smród, myślę, że jak wyjdziesz na ulicę i powdychasz spalinki to na to samo wyjdzie. Ja bym farbowała i tylko dupę ci sprała, bo siostrze kazałaś wyglądać jak łajza :-D:-D:-D

Do góry