paulusia2209
Fanka BB :)
witam po długiej nieobecności melduje sie tylko ze wróciłyśmy do domku i mamy sie dobrze jak znajdę chwilkę to opisze poród. pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewka-a czy rodziłaś właśnie w Pruszkowie,???? bo słyszałam ze teraz tam się bardzo poprawiło...Bo wcześniej to masakra była
oj, Lajfik... seksowna laska zamienila sie w ludka od opon MichellinGolimek Ja też mam takie wrażenie ..i jakoś tak dziko :-(..jutro nam jeszcze Aga odpadnie ( aguś z czego się akurat w twoim przypadku niezmiernie cieszę;-)) no i zostanie nas raptem garstka...
Martussa no widzisz bo ty sexi laska jesteś;-)..pamiętasz jak wklejałaś zdjątka i mówiłaś że czujesz się taka sexowna... jeju jak to zleciało :-):-):-)
aż czasami mi brakuje tych naszych rozmów o początkach i niepewnościach, zakupach i pierdołach;-)...ajjjj sentymenty mnie wzięły ...Nooooo..aleeee
teraz będzeimy gadac o pieluszkach i cyckach i kupkach hehehehe
Abejka ...no pewnie masz rację ..przecież Ardzesh cały czas oficjalnie wszem i wobec CHCIAŁA ZNIECZULENIEdzielna babka ...duży buziol ...uściskaj ją ;-)
dzisiaj byłam na długim spacerze i jak na razie skórcze są ,ale nieregularne i dość rzadko ....więc się bujam dalej;-)
aaaa no i nażarłam się frytek z fasolką szparagową![]()
No, witam Młodą Mamę :*witam po długiej nieobecności melduje sie tylko ze wróciłyśmy do domku i mamy sie dobrze jak znajdę chwilkę to opisze poród. pozdrawiam
Wydaje mi się ze nia ma aż tak wielkiego znaczenia , czy dziecko będzie duże, czy małe,to raczej zależy od skurczy, od jego ułożenia w brzuszku, tzn. na jaką część twojego ciała uciska bobas. teoria i praktyka dowodzą że te z brzucha są słabsze, a te z tzw. z kręgosłupa mocniejsze. żdaża się i tak że są i te i tamte na raz... nie ma co planować . wszystko będzie wiadomo w trakcie.ja tam jeszcze nie wiem jak to będzie, ale jesli Alicja rzeczywiście jest taka duża jak mi to lekarz mówi to chyba nie obejdzie sie bez znieczulenia,![]()