Kurcze -u mnie ewidentnie coś się dzieje :/ Co około 5 minut od krzyża promieniuje mi taki tępy ból przez brzuch i po kilkudziesięciu sekundach ustępuje, a do tego wydzielina jest różowa. Nie wiem, te skurcze to chyba powinny być ostrzejsze ? Jestem sama i nie uśmiecha mi się teraz rodzić
Pocieszam się myślą, że np larkaa to miała tak noc po nocy przez jakiś czas.
reklama
Kurde, żeby chociaż wody mi odeszły to bym wiedziała. Z zegarkiem w ręku co 4, 5 minut ból zaczyna mi się od pleców i jest taki jakby mi je miało rozsadzić zaraz w lędźwiowym odcinku. Nie wiem co myśleć, położę się, może minie i najpewniej jutro się zamelduje cała i podwójna nadal. Pisze sama do siebie, to dopiero paranoja.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Rufka- no ciekawa jestem, jak u Ciebie??szkoda, ze bylaś tu sama- zawsze z kimś raźniej...:-(mnie nie było- bo - o dziwo -przespałam prawie całą noc- z jedną tylko wycieczką na siii...
i nie działo sie nic prócz 16 stopni mrozu za oknem. NIC!!!

zapmarta
Karolkowa mama
Witamy Kraf i małego Krzysia !!!
Ja już jutro będę przeterminowana. Wczoraj miałam jakiś przypływ energii - sprzątałam, prałam, gotowałam :-) Dzisiaj odstawiłam małe prasowanko i może zaraz wyciągnę syneczka na spacerek, bo M zaległ w łóżku z jakimś wstrętnym wirusem. Jak nie jeden to drugi. Już im zapowiedziałam, że jak dzidzia już będzie z nami, to zakaz chorowania, bo wywalę z domu. 

reklama
Młody śpi więc wpadłam na chwilę. U nas wszystko już w porządku oprócz cholernego bólu głowy od przed wczoraj. Krzysiek nawet w miare grzeczny. Było cholernie ciężko przez te wszystkie dni w szpitalu ale nareszcie już w domu.
Jejku ile już nowych dziecinek się pojawilo
Jejku ile już nowych dziecinek się pojawilo